"SRBIJA 10 GODINA NEMA TRENERA!" Kosanović zagrmeo za Espreso o potencijalnoj domaćoj zameni za Bahara (FOTO)
Milorad Kosanović za Espreso o potencijalnoj domaćoj zameni za Bahara, Foto: Starsport©

BEZ DLAKE NA JEZIKU

"SRBIJA 10 GODINA NEMA TRENERA!" Kosanović zagrmeo za Espreso o potencijalnoj domaćoj zameni za Bahara (FOTO)

Dobro, ima mnogo stvari koje nisu dobre. Najviše me brine to što je nestala igra. Zvezda nema nikakvu igru, rekao je bivši trener crveno-belih za naš portal

Objavljeno:
Veljko Petrović

Upaljen je alarm na Marakani i čuje se duže i jače nego ikad u poslednjih šest evropskih godina nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde imaju šest bodova manje od Partizana, a Delije su momcima u crveno-belim dresovima poručile da igraju kao pi**e.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport©

Problemi su i van terena jer se ispituje da li je bilo nasilja prema treneru Baraku Baharu i igračima prilikom razgovora sa navijačima u svlačionici.

Najvatrenije pristalice očekuju reakciju u subotu od 18 časova u 14. kolu Superlige Srbije protiv Radnika.

Potom u utorak sledi domaćinstvo Lajpcigu u utorak od 21 čas u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona i čini se da će ta dva meča dati mnogo odgovora.

Pre svega, da li će izraelski stručnjak ostati deo šestostrukog uzastopnog šampiona naše zemlje i tri puta zaredom osvajača nacionalnog Kupa.

Glavno pitanje je ko bi mogao da sedne na klupi kao zamena, a činjenično stanje je da je domaćih opcija malo.

Barak Bahar na treningu Crvene zvezde
Barak Bahar na treningu Crvene zvezdefoto: FK Crvena zvezda

Nećemo o imenima i licitiranju, a o situaciji na stadionu "Rajko Mitić" za portal Espreso govorio je Milorad Kosanović, nekadašnji trener Crvene zvezde.

- Ne, nisam ja u toku, ne razmišljam o tome, nije moje to - počeo je Kosanović za Espreso, a onda analizirao igru crveno-belih:

Milorad Kosanović
Milorad Kosanovićfoto: Starsport©

- Dobro, ima mnogo stvari koje nisu dobre. Najviše me brine to što je nestala igra. Zvezda nema nikakvu igru. Da li je to zbog izbora igrača ili tumbanja. To treba da odgovori onaj ko radi na tome. Ovako ja teško mogu da kažem nešto ozbiljno - istakao je Kosanović za Espreso.

Milorad Kosanović
Milorad Kosanovićfoto: Starsport©

Kakav razvoj situacije očekujete?

- To će ići sve prirodnim tokom, ako se nastavi ovako, mora da dođe do promene. Koga će oni dovesti, to je druga stvar, to je do njih - poručio je Kosanović za Espreso.

Milorad Kosanović
Milorad Kosanovićfoto: Starsport©

Delije kao da nema dostojnog ili pravog naslednika od srpskih trenera?

- Nije kao, ja to pričam već 10 godina. Ne pravimo trenera uopšte, nama su svi treneri početnici. Svi odmah hoće da vode reprezentaciju, Zvezdu i Partizan i ne znam koga još. To je posao koji se uči i za koji moraš da odvojiš vremena i truda. Mora da se radi na tome. Nemamo više ozbiljnih trenera, za sada - zaključio je Kosanović za Espreso.

Bonus video:

00:12

Zvižduci Baharu

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.