UO CRVENE ZVEZDE PRESEKAO OKO BAHARA! Izraelac saznao odluku posle hitne sednice (FOTO)
Barak Bahar na utakmici Crvene zvezde i TSC-a iz Bačke Topole, Foto: Starsport©

saopštenje

UO CRVENE ZVEZDE PRESEKAO OKO BAHARA! Izraelac saznao odluku posle hitne sednice (FOTO)

Govorilo se o krizi rezultata i lošoj igri pod komandom izraelskog trenera uz svesno nezadovoljstvo navijača

Objavljeno:
Veljko Petrović

Upravni odbor Crvene zvezde sazvao je hitnu sednicu posle novog kiksa u prvenstvu i remija protiv TSC-a od 1:1 kojim je Partizan otipao na plus šest.

Govorilo se o krizi rezultata i lošoj igri pod trenerom Barakom Baharom, ali je zaključak da je Izraelac dobio poverenje uz svesno nezadovoljstvo navijača.

Barak Bahar na utakmici Crvene zvezde i TSC-a iz Bačke Topole
Barak Bahar na utakmici Crvene zvezde i TSC-a iz Bačke Topolefoto: Starsport©

- UO FK Crvena zvezda je održao hitnu sednicu posle večerasnje utakmice i analizirao igre i rezultate u poslednjem periodu. Zaključak je da je evidentno da postoji kriza igre i kriza rezultata u poslednja dva meseca, ali da veruje da će igrači i trener Barak Bahar svojim radom i igrama u narednom periodu prevazići trenutnu krizu i dobrim rezultatima pokazati nesumnjiv kvalitet koji imaju.

Posle šest uzastopnih titula, hteli smo novi iskorak, hteli smo bolju i moderniju evropsku Crvenu zvezdu. Doveli smo novog trenera, podmladili smo tim, imali velika ulaganja u igrače i napravili potpunu rekonstrukciju tima. U pripremnom periodu je to izgledalo jako dobro, ali i tada smo bili svesni da će biti uspona i padova.

Razumemo nezadovoljstvo navijača, i ono je potpuno prirodno kada je Crvena zvezda u krizi. Međutim, za sve ovo je potrebno vreme i strpljenje. Verujemo u naše igrače, verujemo u njihov kvalitet, verujemo u trenera Baraka Bahara i dajemo im punu podršku.

Osvajanje šampionske titule ostaje naš osnovni cilj i uvereni smo da ćemo ga ostvariti - stoji u saopštenju izdatom u jedan posle ponoći.

Bonus video:

00:12

Zvižduci Baharu

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.