SVETSKA EKSKLUZIVA AFERA KOJA POTRESA PLANETU: Ronaldo koristi to što je poznat da bi silovao! (FOTO)
Foto: AP

nerealne priče

SVETSKA EKSKLUZIVA AFERA KOJA POTRESA PLANETU: Ronaldo koristi to što je poznat da bi silovao! (FOTO)

Advokatica Glorija Olred tvrdi da je fudbaler iskoristio činjenicu da je poznata ličnost kako bi zastrašio oštećenu Suzan K., koja je posle toga odustala od parnice
Objavljeno:

Kristijano Ronaldo koristi to što je poznat kao Bil Kozbi i Donald Tramp da ne bi odgovarao za silovanje koje je počinio, tvrdi poznata američka advokatica Glorija Olred. Zahvaljujući partnerskom odnosu koji „Adrija medija grupa“ ima s nemačkim magazinom Špigl preko Njuzvik Srbije i Evropskom istraživačkom mrežom, kao i projektima Fudbal liks, Kurir je prvi objavio detalje vezane za aferu o kojoj čita cela planeta.

foto: AP

Poznata advokatica iz Amerike Glorija Olred stručnjak je za seksualno nasilje. Ona je u parnicama u SAD zastupala žrtve silovanja poznatog glumca Bila Kozbija i seksualnog uznemiravanja sadašnjeg predsednika Amerike Donalda Trampa. Devojka u strahu - Poznate ličnosti se gotovo uvek odluče za vansudsko poravnanje jer ne žele da se pojavljuju u javnosti. I mogu da plate mnogo novca. Sama žrtva ne želi na sud jer bi tako fanovi poznatih ličnosti linčovali. Plaši se za svoj život. Bila bi uništena fizički, mentalno i ekonomski - rekla je advokatica Olred.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.