TSC ŠOKIRAO ZVEZDU U NADOKNADI: Slavlje je kratko trajalo, Đakovac poništio Kataijev gol za novu brigu Bahara
Crvena zvezda - TSC, Foto: Starsport©

superliga Srbije

TSC ŠOKIRAO ZVEZDU U NADOKNADI: Slavlje je kratko trajalo, Đakovac poništio Kataijev gol za novu brigu Bahara

Crveno-beli nisu uspeli da slave na domaćem terenu

Objavljeno: 21:16h

Fudbaleri Crvene zvezde i TSC-a su remizirali 1:1 na stadionu "Rajko Mitić", u okviru odloženog 8. kola Superlige Srbije.

Bio je to derbi evropskih timova, ali smo ostali uskraćeni za golove sve do 85. minuta.

Prvi gol je bio delo Aleksandra Kataija koji se najbolje snašao posle gužve u kaznenom prostoru i nekako uspeo da ugura loptu u gol.

Radost crveno-belih nije dugo trajala, pošto gosti postižu izjednačujući pogodak u nadoknadi vremena, a strelac je bio Ifet Đakovac.

Crveno-beli su su bili konkretniji u prvom poluvremenu, TSC je imao nekoliko opasnih šansi, ali se na pauzu otišlo bez golova.

Najbolju šansu sa crveno-bele u prvom periodu igre je propustio Lučić u 32. minutu kada ga je pronašao Bukari.

Pretio je i Mirko Ivanić u nekoliko navrata, ali su mreže mirovale. Najbolju šansu za TSC je promašio Jovanović kada je Glazer sjajno reagovao i odbranio mu zicer.

Zvezda je opsedala gol Simića u drugom poluvremenu, pokušavali su Hvang, Katai, a ulaskom Endijaea, Krasoa i Mijatovića je Bahar je uneo živost u redove svog tima, ali se ofanziva isplatila tek u 85. minutu.

Kada se činilo da će Zvezda ipak uzeti tri boda, TSC se nije predavao. Đakovac je sjajno reagovao nakon što je Milovanović nadskočio Dragovića, prošao pored dva fudbalera Zvezde i matirao Glazera.

Posle ovog remija Zvezda je ostala na drugom mestu sa 28 bodova što je šest bodova od prvoplasiranog Partizana, dok je TSC treći sa 24 boda.

Bonus video:

00:26

Delije ne prestaju sa pesmom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.