NOVA ŽESTOKA EPIZODA! Oglasio se glavni akter skandala u Humskoj, evo šta je rekao o svemu!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

JAVIO SE!

NOVA ŽESTOKA EPIZODA! Oglasio se glavni akter skandala u Humskoj, evo šta je rekao o svemu!

- Ni njima nije bilo prijatno, a nama je žao što se to desilo. Ja sam Srbin, moji dedovi su Srbi i naša tradicija je prevelika da nas neko, u našem gradu, naziva pola Mađarima, a pola ustašama
Objavljeno: 15:11h

Dragoslav Vuković, predsednik Nadzornog odbora FK Vojvodina, oglasio se povodom incidenta koji se dogodio na utakmici sa Partizanom.

Vuković, za kojeg su tvrdili da je izgovorio rečenicu "Zbog ove pesme ćemo pustiti Zvezdu, zbog ove pesme", istakao je da su čelnici Partizana namerno objavili video klip, a nisu otkrili ko je čovek koji je izgovorio spomenutu pretnju.

ILIEV ZA ESPRESO: ON je jedini igrač Zvezde koga bih voleo da vidim u Partizanu! (VIDEO)

- Zašto nisu pokazali sliku na snimku, da se vidi ko je rekao. Oni su objavili video klip kako bi sakrili svoju sramotu. Ne mogu da kažem da li je neko to rekao, na snimku se ne vidi ništa, više se čuje pesma navijača. I da je neko rekao da će da pusti Zvezdu u sledećem kolu, to je moglo da bude rečeno u afektu. Nema govora o tome. FK Vojvodina niti je pustila Partizan, niti će pustiti Zvezdu, već će igrati za svoju publiku.

ZBOG OVOG ĆE VOJVODINA PUSTITI ZVEZDU! Pojavio se SNIMAK skandala nad skandalima u Humskoj! (VIDEO)

- Pretpostavljam da su objavili klip kako bi sakrili sramotu jer se to videlo na licima mnogih ljudi iz uprave Partizana koji su bili u loži. Zahvaljujem se predsedniku Partizana koji nas je nazvao i izvinio se zbog svega, ali znate kako kažu – desilo se to što se desilo - rekao je Vuković za B92.

Srpski klupski fudbal doživeo je novi potres u subotu na stadionu u Humskoj, kada su čelnici Vojvodine napustili stadion beogradskog kluba. Iz kluba su naveli da su napustili stadion zbog uvreda navijača Partizana na račun 'Stare dame', skandiranje nazvali skandalom i šovinizmom, a brzo je stigao odgovor iz crno-belog tabora. Sportski direktor Ivica Iliev otkrio je da su iz Vojvodine pretili da će pustiti Crvenu zvezdu da pobedi (najvećeg Partizanovog konkurenta za titulu), a

onda i objavili video iz lože.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.