KRASO OBRADOVAO DELIJE: "Uživam igrajući za Zvezdu, od kada sam stigao u klub fasciniran sam navijačima!"
Kraso je najbolji strelac Zvezde u ovoj sezoni, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

važna poruka

KRASO OBRADOVAO DELIJE: "Uživam igrajući za Zvezdu, od kada sam stigao u klub fasciniran sam navijačima!"

Zvezda već u sredu igra protiv TSC-a

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Žan Filip Kraso poziva navijače da u što većem broju podrže crveno-bele u borbi protiv TSC-a.

Zvezda je u prethodnom kolu savladala IMT u gostima reuzltatom 1:2, a strelac vodeđeg pogotka bio je je reprezentativac Obale Slonovače.

"U kratkom vremenskom periodu smo odigrali dva duela, prvo u Ligi šampiona, pa potom i u prvenstvu. Pored fizičkog umora morali smo da budemo na visini zadatka protiv IMT-a, te je najvažnije da smo ostvarili pobedu. Odigrali smo dobar meč, dok je rezultat mogao da bude ubedljiviji na osnovu stvorenih prilika. Nisam mnogo puta tokom karijere igrao na terenu sa veštačkom travom, što je velika razlika u odnosu na prirodnu, ali smo se brzo adaptirali i trening koji smo imali uoči meča nam je mnogo pomogao u tome. Raduje me pogodak, jer golovi znače igračima na planu samopouzdanja i lično mi je novi pogodak podstrek da nastavim sa vrednim radom. Zatresao sam mrežu sedmi put u toku aktuelne sezone, premda se ne obazirem na statistiku. Gledam da pomognem timu tako što ću dati svoj maksimum, a podjednako volim i da asistiram", rekao je Kraso.

Žan Filip Kraso, Fudbal, FK Crvena zvezda
foto: Starsport

Zvezda u sredu, 1. novembra od 19 časova, dočekuje trećeplasiranu ekipu TSC-a. Kraso je istakao da je fasciniran navijačima i da očekuje da će oni biti "12. igrač".

"Od kada sam stigao u klub fasciniran sam navijačima. Čujemo njihovu pesmu na svakom stadionu, to kažem jer i kada smo gosti oni su mnogo glasniji u odnosu na druge gledaoce. Videli smo svi kakvu su atmosferu napravili protiv IMT-a i to mnogo motiviše. Uživam na terenu igrajući za Crvenu zvezdu i našeg 12. igrača. Međutim, nemamo mnogo vremena za odmor, već u sredu igramo protiv TSC. Dočekaćemo ekipu koja je trećeplasirana na tabeli i nastupa u Ligi Evrope. Radujemo se pravom fudbalskom okršaju, biće to evropski duel. Igramo na našoj Marakani i siguran sam da će zvezdaši doći u velikom broju da nas podrže. Uz navijače smo uvek jači i želimo da zajedno upišemo nova tri boda", zaključio je reprezentativac Obale Slonovače.

Bonus video:

00:20

Bakljada Delije u Lajpcigu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.