BIVIŠI TRENER ZVEZDE BI MOGAO DA OTEŽA PUT SRBIJI NA EP: Da li on može da zameni Mladena Krstajića?
Sa Pinto je suspendovan na četiri meseca, Foto: AP

interesantno

BIVIŠI TRENER ZVEZDE BI MOGAO DA OTEŽA PUT SRBIJI NA EP: Da li on može da zameni Mladena Krstajića?

On je vrlo poznat srpskoj publici jer je trenirao crveno bele

Objavljeno: 15:59h

Vođstvo Fudbalskog saveza Bugarske kontaktiralo je kiparski Apoel kako bi dobili podrobnije informacije o statusu portugalskog trenera Rikarda Sa Pinta.

Bivši trener Zvezde na Kipru trenutno odrađuje četvoromesečnu suspenziju zbog napada na sudije, pa Bugari žele da iskoriste situaciju.

Međutim, ekipa Apoela je u seriji pobeda, sa klupe je vodi Sa Pintov pomoćnik dok on sedi na tribinama, i ako se takav niz nastavi Bugari nemaju čemu da se nadaju.

Lideri kiparskog kluba su zadovoljni kako se stvari odvijaju i ukoliko ekipa nastavi sa pobedama neće biti potrebe da se dovodi novi trener. Štaviše, Apoel se žalio na odluku Saveza da kazni Sa Pinta i mogao bi Portugalski trener i ranije da se vrati poslu, ukoliko žalba bude usvojena.

Takav, sve realniji scenario, naterao je FS Bugarske da posegnu za "planom B" po kojem bi se šansa dala Stanimiru Stoilovu, doskorašnjem treneru Levskog.

Kako stvari stoje, Stoilov je i najbliži klupi reprezentacije koju očekuju još dve utakmice u kvalifikacijama za euro 2024. Predstavnici Saveza su najavili da će 1. novembra predstaviti novog selektora.

Bugarska prvi naredni meč igra protiv Srbije u Leskovcu, potom sa Mađarima, i probaće ono što im do sada nije uspelo - da u jednom od ta dva meča ostvari prvu pobedu u aktuelnim kvalifikacijama.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.