TEŽAK UDARAC ZA SAVA MILOŠEVIĆA: Nije moglo gore...
Edin Džeko i Savo Milošević, Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP / Profimedia

šok

TEŽAK UDARAC ZA SAVA MILOŠEVIĆA: Nije moglo gore...

UEFA neumoljiva

Objavljeno: 20:41h

Loše vesti sa Sava Miloševića i reprezentaciju Bosne i Hercegovine!

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije UEFA kaznila je fudbalski savez Bosne i Hercegovine zbog ponašanja navijača na utakmicama protiv Lihtenštajna i Portugala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

UEFA je kaznila BiH savez sa ukupno 66.000 evra, delimičnim zatvaranjem stadiona za sledeću domaću utakmicu, kao i zabranom prodaje ulaznica navijačima za svoju sledeću gostujuću utakmicu, prenela je HINA.

Fudbaleri Bosne i Hercegovine
Fudbaleri Bosne i Hercegovinefoto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

Kontrolno, etičko i disciplinsko telo UEFA kaznilo je Bosnu i Hercegovinu sa 20.000 evra i naredilo delimično zatvaranje stadiona za sledeću domaću utakmicu zbog diskriminišućeg ponašanja njenih navijača tokom utakmice protiv Portugala.

Takođe je kažnjen sa 26.000 evra zbog blokiranja prolaza, bacanja predmeta i upada na teren na utakmici protiv Portugala. Podsetimo, tokom utakmice jedan domaći navijač je utrčao na teren jer je želeo da se fotografiše sa Kristijanom Ronaldom.

BiH je kažnjena i sa 20.000 evra i zabranom prodaje ulaznica navijačima za svoju sledeću gostujuću utakmicu zbog baklji i vatrometa tokom utakmice u Lihtenštajnu 13. oktobra.

Bonus video:

00:15

Savo Milošević zapevao u punoj kafani

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.