TSC NA NOVOM TEŠKOM ISPITU! Lazetić ne odstupa: Samo hrabro i odlučno!
Žarko Lazetić, Foto: Starsport©

optimističan

TSC NA NOVOM TEŠKOM ISPITU! Lazetić ne odstupa: Samo hrabro i odlučno!

Trener TSC-a najavio bespoštednu borbu

Objavljeno:

Fudbaleri TSC-a dočkuju ekipu Frajburga, u utakmici trećeg kola Grupe A Lige Evrope.

Trener srpskog tima Žarko Lazetić rekao je da je jasno ko je "favorit na papiru", ali da su očekivanja njegovog tima pred utakmicu protiv Frajburga najveća moguća, bez obzira na snagu protivnika.

- Očekivanja su najveća moguća kao i uvek, bez obzira na snagu protivnika. Jasno je ko je favorit na papiru. Tako je na svakoj utakmici Lige Evrope i Liga šampiona - rekao je Lazetić, prenosi Mozzartsport.

Fudbaleri TSC-a
Fudbaleri TSC-afoto: Starsport©

- Radi se o jako organizovanoj ekipi, koja se u Bundesligi do poslednjeg kola bori za Ligu šampiona. Biće mi drago da upoznam čoveka koji je već 12 godina u tom klubu, što govori dosta o njemu kao treneru ali i o klubu. Imaju izuzetno dobar sistem, mehanizme, u svim fazama su organizovani - rekao je Lazetić.

- Sa Juventusom su igrali izvanredne utakmice prošle godine, pobedili u Pireju što nikad nije lako. Puno daju golova i primaju, ali na kakvom nivou? Videćemo koliko ćemo uspeti da se suprotstavimo, želimo da ponovimo pristup kao na prethodnim utakmicama - dodao je on.

TSC je u prvom kolu Lige Evropa poražen od Vest Hema, da bi u drugom odigrao nerešeno sa Olimpijakosom.

- Ako postoji neki niz, neka se nastavi sutra pa da pobedimo na domaćem terenu. To je dodatna doza optimizma, na rezultat ne može da se utiče ali može na mnoge druge stvari u toj igri. Imali su i oni čime da se bave što se tiče nas. Želim da budemo hrabri i odlučni kao što smo bili u prethodnim utakmicama. Videćemo da li ćemo uspeti da budemo na najvišem nivou - rekao je Lazetić.

Fudbaleri TSC-a
Fudbaleri TSC-afoto: Starsport©

Lazetić je istakao da njegov tim ni za sutrašnji meč neće menjati pristup.

- Nismo se ni protiv Vest Hema opredelili da budemo nisko, oni su nas kvalitetom spustili, nikada ne menjamo ideju igre niti pristup. Bićemo spremni na to, ali priprema svake utakmice je ista kao i svaka do sada - rekao je Lazetić.

- Pristup je da znamo šta mi radimo sa loptom, kao i bez lopte u svakoj zoni terena, nećemo menjati svoju ideju u kojoj su zastupljene sve faze igre. Ako se budemo branili branićemo se svi, igrači, mi sa klupe, publika, ideja će biti da pokušamo da se nametnemo igrom - dodao je trener TSC-a.

Utakmica TSC - Frajburg na programu je sutra od 18.45.

Bonus video:

00:26

LUDNICA U SENTI, JOŠ LUĐE U DOMU BROJANA: Pogledajte koliko su SRČANO Sneža i Milan ispratili meč TSC-FCSB (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.