HRVATI POKAZALI STRPLJENJE I POVERENJE: Dalić ostaje selektor i nakon dva vezana poraza!
Foto: Profimedia

bravo

HRVATI POKAZALI STRPLJENJE I POVERENJE: Dalić ostaje selektor i nakon dva vezana poraza!

Hrvati su ovim pokazali da veruju u selektora

Objavljeno:

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Hrvatske nedavno je pružio punu podršku selektoru nacionalne fudbalske reprezentacije, Zlatku Daliću, nakon nedavnih neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Hrvatska je doživela dva poraza, prvo od Turske u Osijeku rezultatom 0:1, a potom od Velsa u Kardifu sa rezultatom 2:1.

Ovi rezultati ugrozili su plasman Hrvatske na nadolazeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine. Međutim, izvršni odbor Fudbalskog saveza Hrvatske je istakao da su raniji uspesi i rezultati Zlatka Dalića bili snažan argument u njegovu korist tokom sednice, te je odlučeno da Dalić nastavi sa vođenjem reprezentacije.

Na sednici je Dalić izrazio odlučnost da će svojim naporima odvesti Hrvatsku na Evropsko prvenstvo, a takođe je pokušao objasniti razloge za nedavne poraze.

Napomenuto je da je Dalić bio uskraćen za ključne igrače, kao što su Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Mislav Oršić, Luka Ivanušec, i Marko Livaja, tokom prethodna dva susreta.

Hrvatsku do kraja kvalifikacija očekuju utakmice sa Litvanijom i Jermenijom, gde će pokušati da ostvare bolje rezultate kako bi obezbedili svoje mesto na Evropskom prvenstvu.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.