Prethodne tri bile su pravi cirkus, a evo šta je sada u planu: Zakazana vanredna Skupština Partizana! (FOTO)
Foto: Fonet

U četvrtak

Prethodne tri bile su pravi cirkus, a evo šta je sada u planu: Zakazana vanredna Skupština Partizana! (FOTO)

Dan posle prvog meča polufinala Kupa Srbije u kome crno-beli gostuju Vojvodini, a samo dva pre nego što u Humsku 1 dođe Napredak u trećem kolu plej-ofa...
Objavljeno:

Prošle godine dve neuspešne i jedna na kojoj je Milorad Vučelić izabran za predsednika. A ove godine, pre redovnog zasedanja, biće održana još jedna Skupština Partizana. Po svoj prilici, bez bure ili trzavica karakterističnih za prošlo vreme, jer se očekuje da u mirnom tonu, delegati crno-belih privedu kraju zadatak koji im sledi.

A on glasi: usaglašanje odredbi Statuta kluba sa novim Zakonom o sportu. To će biti centralna tačka dnevnog reda zasedanja, koje je zakazano za četvrtak od 15 časova u Sportskom centru „Zemunelo“.

foto: Espreso.co.rs

Dakle, dan posle prvog meča polufinala Kupa Srbije u kome crno-beli gostuju Vojvodini, a samo dva pre nego što u Humsku 1 dođe Napredak u trećem kolu plej-ofa. Kako su pozicija i opozicija saglasni da je u ovom trenutku ekipni interes na prvom mestu, valja očekivati miran tok.

Svakako bez bivšeg predsednika Zorana Popovića i doskorašnjeg delegata u Skupštini Miroslava Bogdanovića, koji su - odlukom Disciplinske komisije kluba - izbačeni iz članstva u Partizanu. Popović, jer se nije pojavio na poslednjih nekoliko sednica Skupštine, a Bogdanović usled izjava u medijima kojima je prekršio Statut, pa samim tim više nisu delegati najvišeg klupskog tela.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba posle pobede u derbiju o pesmi koju je dobio

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.