RONALDO JE ANALNO SILOVAO DEVOJKU, NAPRAVIO JOJ JE VELIKU RAZDEROTINU! Novi, šokantni detalji afere veka!
Foto: Fonetap

procureli poverljivi dokumenti

RONALDO JE ANALNO SILOVAO DEVOJKU, NAPRAVIO JOJ JE VELIKU RAZDEROTINU! Novi, šokantni detalji afere veka!

Devojka koju je Ronaldo navodno silovao tražila je 975.000 dolara, a Ronaldo je preko svojih advokata tražio da se ta suma smanji, piše Špigl: "TO MORA DA BUDE MANJE"
Objavljeno:

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo analno je silovao devojku s kojom se posle nagodio da joj plati 375.000 dolara za ćutanje, otkriva nemački magazin Špigl, u okviru projekta "Football Leaks"! (Ovaj projekat je nastao u okviru Evropske istraživačke mreže (EIC) čiji je deo Newsweek Srbija, članica Adria Media Grupe.)

Podsetimo, Špigl je prošle nedelje objavio priču da je Ronaldo pristao da plati ovu sumu ženi iz Sjedinjenih Američkih Država, kako bi povukla optužbu za silovanje protiv njega.

U nastavku priče, Špigl otkriva nove, šokantne detalje o ovom slučaju.

Kristijano Ronaldo je, kako piše ovaj nemački magazin, bio upoznat sa detaljima pregovora sa Amerikankom koja ga je optužila da ju je silovao. Špigl izveštava da je u posedu SMS poruka koje je ovom magazinu dostavio istraživački portal "Football Leaks".

foto: AP

Prema onome što piše u ovim porukama, Ronaldo je od svog advokata tražio da smanji sumu koju je morao da plati navodnoj žrtvi silovanja: "To mora da bude manje", napisao je Ronaldo svom advokatu. U početku, žena je tražila 950.000 dolara, a Ronaldo je na kraju platio 375.000 dolara.

Pregovori o sporazumu, koje Špigl dokumentuje SMS porukama, tiču se navodnog silovanja koje se desilo 2009. godine. Podsetimo, tada je Ronaldo u Las Vegasu upoznao mladu ženu, koja je kasnije tvrdila da ju je fudbaler "analno silovao". Ronaldo je žestoko odbacio ove optužbe. Istog dana kad se navodni zločin desio, ova žena je obavestila policiju o tome i primljena je u Univerzitetski medicinski centar u Las Vegasu. Tamo su joj utvrđeni otok i razderotina u analnom predelu, što potvrđuju medicinski dokumenti do kojih je došao Špigl.

foto: Printscreen/Instagram/cristiano

Navodna žrtva, po svemu sudeći, nije podigla optužnicu protiv Ronalda, piše Špigl, nego je umesto toga između nje i Ronaldovih advokata postignut sporazum o vansudskom poravnanju.

U izjavi koja se tiče prvog Špiglovog izveštaja od prošle nedelje, Ronaldov menadžment je tvrdio da je "članak zasnovan na dokumentima koji nisu potpisani", i označio ga kao "ništa drugo nego plod novinarske mašte".

Ove nedelje, Špigl piše o tome kako je Ronaldo bio direktno umešan u pregovore sa ženom koja ga je optužila, i kako je s tim u vezi bio u stalnom kontaktu sa svojim advokatima. Takođe, Špigl objavljuje "poverljivi dokument o sporazumu", konačni dokument o poravnanju, koji je potpisao sam Ronaldo.

ZABRANJENO PREUZIMANJE TEKSTA ILI DELOVA TEKSTA BEZ SAGLASNOSTI ADRIA MEDIA GRUPE I ISTRAŽIVAČKOG TIMA.

(Espreso.co.rs/Der Spiegel)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.