OVO ĆE IZAZVATI BURNE REAKCIJE: Nećete verovati šta Piksi drži u luksuznom domu na Dorćolu!
Dragan Stojković Piksi sa suprugom Snežanom, Foto: Milan Maricic/ATAImages

nikada ne biste pogodili

OVO ĆE IZAZVATI BURNE REAKCIJE: Nećete verovati šta Piksi drži u luksuznom domu na Dorćolu!

Prostrani salon krasi bista poznatog državnika

Objavljeno: 11:11h

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je vlasnik velelepne vile na Dorćolu, a jedan detalj u njegovom porodičnom domu u kome živi sa suprugom Snežanom je mnoge iznenadio.

Naime, on je posedovao luksuznu nekretninu u elitnom delu Beograda, Dedinju, ali je odlučio da je proda nekadašnjem reprezentativcu i fudbaleru Dušku Tošiću.

Novac od prodaje kuće na Dedinju rešili su da ulože u renoviranje vile u centru,.

Ono što posebno privlači pažnju javnosti kada je reč o Piksijevoj nekretnini je bista Josipa Broza Tita koja se nalazi u salonu njegovog doma.

Piksi sa suprugom Snežanom
Piksi sa suprugom Snežanomfoto: draganstojkovicpixy/Instagram

- Ova bista je rad čuvenog vajara Antuna Augustinčića. Otkupli smo je od porodice nekadašnjeg generala jugoslovenske armije. U kući na Dedinju takođe imamo Titovu bistu koju smo, zahvaljujući jednoj našoj prijateljici, pronašli. Ne možete se odreći istorije.

- Tito je istorijska ličnost i to ne može niko da opovrgne. Ceo svet je došao na njegovu sahranu, američki predsednik je poslao svoju majku. To govori nešto. Uživao je veliko poštovanje. Svestan sam da je to vreme prošlo, da više nema Jugoslavije, ali ne mogu da kažem kako tada ništa nije valjalo. Bila je to lepa zemlja, u geografskom smislu imala je more i planine, imala je lepu veličinu, 22 miliona stanovnika, nismo bili ni veliki, ali ni mali. Bili smo baš onako kako treba. A to baš kako treba je nekome smetalo - konstatuje Dragan Stojković za Gloriju.

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

(Espreso/Glorija/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.