ITALIJANA ČEKA OGROMNA PAUZA ZBOG KOCKE: Na terenu najranije 2025. godine!
Sandro Tonali je priznao da se kladio i na mečeve Milana, Foto: EPA/ADAM VAUGHAN

došlo mu glave

ITALIJANA ČEKA OGROMNA PAUZA ZBOG KOCKE: Na terenu najranije 2025. godine!

Italijan je priznao da je učestvovao u tome

Objavljeno:

Italijanski fudbaler Sandro Tonali suočava se sa ozbiljnim posledicama zbog ilegalnog klađenja, a prema italijanskim medijima, mogao bi biti kažnjen sa čak 16 meseci zabrane igranja.

Očekuje se da zvanična odluka bude doneta do kraja tekućeg meseca, a uz 16 meseci suspenzije, Tonali se takođe suočava s još 16 meseci uslovne kazne.

Maksimalna kazna za ovakav prekršaj iznosi tri godine suspenzije, pa se može reći da je Tonali donekle srećan što kazna nije bila stroža. Ako se ovi navodi potvrde, nećemo gledati Tonalia na terenu najmanje do 2025. godine.

Tonali je priznao da se kladio na fudbalske mečeve, uključujući utakmice svog tadašnjeg kluba, Milana. Međutim, tvrdi da se kladio na mečeve "rosonera" na kojima nije bio u sastavu.

Osim Tonalia, i drugi fudbaleri, poput Nikolo Zaniola i Nikolo Fađolija, takođe će biti kažnjeni zbog istih prekršaja. Zaniolu je već izrečena sedmomesečna suspenzija.

Konačna presuda još uvek se očekuje, ali čini se da će fudbaler Njukasla, koji nije imenovan u datom izveštaju, biti podložan znatno rigoroznijoj kazni u poređenju sa Fađolijem, koji je igrač Juventusa.

Bonus video:

04:42

SRBIJA ILI ŠVAJCARSKA, KOJU ZEMLJU ĆE IZABRATI: Bio je odličan protiv Zvezde, a onda je Maleš pomenuo i reprezentaciju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.