O NJEGOVIM PARTIJAMA BRUJI CELA EVROPA: Kog bivšeg igrača Partizana zovu "Mali Pirlo"?(VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

oduševio mihajlovića

O NJEGOVIM PARTIJAMA BRUJI CELA EVROPA: Kog bivšeg igrača Partizana zovu "Mali Pirlo"?(VIDEO)

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Saša Lukić odlično iskorišćava minute koje mu je trener Siniša Mihajlović poverio
Objavljeno: 13:19h

On je prošlog leta otišao u Torino iz Partizana. U periodu adaptacije pomogli su mu zemljaci koji igraju fudbal u Italiji, ali i porodica i prijatelji.

- Stalno mi je dolazio neko od drugara, mama, tata i sestra, braća. U početku mi je bilo teško, ali period adaptacije je bio lakši uz Adema Ljajića i Nikolu Maksimovića. Zahvalan sam im na velikoj pomoći. To se ne zaboravlja. Dok nisam našao stan bio sam u hotelu i tada mi je mnogo pomogao Danijel, naš čovek koji je ovde već 20 godina i svima pomaže da se priviknu. Družio se pre sa našim igračima, Alenom Stevanovićem i Nikolom Maksimovićem koji su bili u Torinu pre Ljajića i mene. Mnogo znači kad imaš nekog našeg- rekao je Lukić.

foto: News1

Talentovani vezista oduševljen je saradnjom sa trenerom Sinišom Mihajlovićem, koji ga polako uvodi u sistem Torina.

-Cela Italija zna da se radi o vrhunskom treneru. Ja sam imao sreću da se u to i lično uverim. Svi igrači ga veoma poštuju, ali i navijači i ljudi koji u Italiji prate fudbal. Ima jak karakter i rođeni je pobednik. Svaku utakmicu želi da pobedi, ne voli da gubi i tu svoju energiju i temperament uspešno prenosi na igrače. Uvek me savetuje, stalno mi priča kako da se krećem, na čemu da radim, prezadovoljan sam kako se sve odvija i moram da priznam da uživam- rekao je Lukić.

foto: Fonet
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.