O NJEGOVIM PARTIJAMA BRUJI CELA EVROPA: Kog bivšeg igrača Partizana zovu "Mali Pirlo"?(VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

oduševio mihajlovića

O NJEGOVIM PARTIJAMA BRUJI CELA EVROPA: Kog bivšeg igrača Partizana zovu "Mali Pirlo"?(VIDEO)

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Saša Lukić odlično iskorišćava minute koje mu je trener Siniša Mihajlović poverio
Objavljeno: 13:19h

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Saša Lukić rekao je da mu prijaju pohvale italijanskih medija zbog igara u Torinu, kao i da uživa u radu sa trenerom Sinišom Mihajlovićem.

foto: News1

Ovaj 20-godišnji vezni igrač skrenuo je pažnju na sebe nastupima u Italiji, pogotovo u mečevima Torina protiv Peskare i Rome. Ti nastupi inspirisali su uglednu Gazetu delo sport da Lukića nazove "malim Pirlom".

- Poređenje sa takvim igračem je, naravno, velika stvar, ali i određena vrsta obaveze. Taj meč protiv Peskare sam igrao od početka do 64. minuta. Vodili smo 4:0 i prilikom izmene sam dobio aplauze celog stadiona. Odigrao sam veoma dobro i protiv Rome u Rimu, pa su usledile pohvale u medijima. To je svakako satisfakcija i velika motivacija za dalji rad, ali trudim se da se fokusiram samo na teren. Sada će mnogo više obraćati pažnju na mene i očekivati da igram na visokom nivou i to moram da opravdam. Sigurno da mi je Andrea Pirlo bio jedan od igrača na koje sam se ugledao, ali kao mlađi sam najviše voleo Kaku, on je bio moj idol- rekao je Lukić u intervjuu agenciji Beta.

foto: News1
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.