IBRAHIMOVIĆ ISPONIŽAVAO RONALDA: Još ti nije dosta para?
Zlatan Ibrahimović, Foto: EPA/MATTEO BAZZI

AU

IBRAHIMOVIĆ ISPONIŽAVAO RONALDA: Još ti nije dosta para?

Šveđanin progovorio o trenutnoj situaciji u fudbalu

Objavljeno:

Bivši švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović se letos oprostio od profesionalne karijere, a za razliku od mnogih njegovih kolega nije želeo da ode putem novca i zaigra u Kini ili Saudijskoj Arabiji.

Slavni as je želeo da igra fudbal na vrhumnskom nivou dokle god je to moguće, pa je fudbalu rekao "zbogom" u dresu Milana čji je dres nosio u dva navrata od 2011. do 2012. godine, a potom se vratio 2020.

On je otkrio da je odbio basnoslovan novac od klubova van Evrope.

- Imao sam ponude iz Kine, ali i iz Saudijske Arabije, to mi nije bio cilj. Uvek sam govorio da veliki igrači trebaju da završe karijeru na visokom nivou. Ljudi bi trebalo da ih pamte po talentu, a ne koliko su zaradili - rekao je Ibrahimović.

Ronaldova odluka je za njega neshvatljiva...

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: EPA/JIJI PRESS

- Ne možete da padnete na taj nivo i onda da završite karijeru. Koliko još novca želiš? Mogu razumeti neke igrače koji idu tamo jer nisu puno zaradili tokom karijere. Ali šta je s ostalima? Razlika između mene i ostalih igrača je što meni ne treba novac, ali sam jako skup - rekao je u svom stilu Ibra. Ibrahimović ne vidi da je moral po upitnikom ako igrate u Saudijskoj Arabiji zbog stanja u tamošnjoj zemlji. - Ne vidim problem. Žao mi je onih igrača koji su tamo igrali pre mnogo godina i nisu mogli da zarade toliki novac kao danas - završio je Ibrahimović.

Bonus video:

00:11

Zlatan Ibrahimović slavi titulu uz hit Nade Topčagić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.