MRZITELJ SRBIJE I NOVAKA ĐOKOVIĆA OBRNUO PLOČU: Poznati Crnogorac uveren da "Orlovi" mogu mnogima da pomrse račune!
Radost fudbalera Srbije, Foto: Starsport

zanimljivo

MRZITELJ SRBIJE I NOVAKA ĐOKOVIĆA OBRNUO PLOČU: Poznati Crnogorac uveren da "Orlovi" mogu mnogima da pomrse račune!

Oglasio se na društvenim mrežama posle meča na beogradskoj Marakani

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije pobedom nad Crnom Gorom rezultatom 3:1 stigli su na samo bod od plasmana na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine.

Duel između "Orlova" i "Đetića" na Marakani prokomentarisao je i poznati crnogorski novinar Nebojša Šofranac.

Nebojša Šofranac
Nebojša Šofranacfoto: Printscreen

Čovek koji je poznat po svojim skandaloznim komentarima o Novaku Đokoviću, ali i Srbiji, ovog puta je spustio loptu i imao dosta reči hvale za reprezentaciju naše zemlje.

Istakao je veliku žal zbog šanse koju je propustila Crna Gora, ali smatra da je Srbija dosta bolji tim i da će u narednim godinama pomrsiti konce brojnim najboljim evropskim reprezentacijama.

- Ostavićemo detaljne analize za Podgoricu, ali iz ova dva meča sa Srbijom ostace ogroman žal jer nam.je bio dovoljan jedan jedini bod da verovatno pođemo na Euro. Ako se premota koliko smo bili blizu toga odnosno i više od toga u Podgorici, a koliko se toga dugo otvaralo sinoć, onda je prosto neverovatno da makar taj jedan bod ukupno nismo osvojili. Generalno za fudbal je dobro što Srbija konačno ide na Euro, jer po meni uz određene taktičke korekcije i uključivanje mladih igraca poput Samardžica i Bajčetića u narednih nekoliko godina mogu da ugroze mnoge velesile, ali sinoć su bili u veoma teskom položaju. Meč je odlično spremio naš stručni štab u sudaru analognih sistema, i ono je aktivna igra koja nam treba kao u prvom delu, dobar posed, puno dobijenih duela, igra bez straha, ubacivanja iz drugog plana, jasne ideje, hrabrost. U nastavku se sve to istopilo (videti samo koliko je Kuč dotakao loptu u prvom, a koliko u drugom), drugi put Piksi pravi izmene iz očaja a ima bezbroj opcija, dok mi gledamo bez reakcije i kasnimo s promenama. To je ogroman žal, jer iako je izgledalo da može i da se održi tih 1:1 opet to nije stav koji je danas u trendu, prestali smo da igramo i ohrabrili uzdrmanog rivala, a pobeda nam je donosila sve, ostvarenje sna, puno puno više od 1:1. Videlo se to i kad je Rai onako dobro zauzeo sredinu i kad smo krenuli sa 4 špica, ali nažalost tek od 85.minuta. Ispalo je da je sve bilo daleko, kad Srbija pokaže sav potencijal (a pokazaće ga) ispašće i da je sve bilo realno i dobro, a zapravo nikad nismo imali veću šansu i povoljniju grupu. Baš je pitanje kad ćemo je opet imati, velika šteta, ali i pouke - napisao je Šofranac na svom Fejsbuk profilu.

Bonus video:

00:15

Navijači Crne Gore u sukobu sa policijom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.