NEVERICA U STUDIJU RTS-A! Rade Bogdanović u epizodi: "Pa, da li je ovo moguće?"
Rade Bogdanović, Foto: Printscreen/RTS 1

bez dlake na jeziku

NEVERICA U STUDIJU RTS-A! Rade Bogdanović u epizodi: "Pa, da li je ovo moguće?"

Fudbalski stručnjak dao svoj komentar posle prvog poluvremena

Objavljeno: 22:18h

Rezultat na poluvremenu meča između Srbije i Crne Gore je bio 1:1, a svima koji se makar malo razumeju o fudbal je bilo čudno zašto su se "orlovi" povukli nakon gola Aleksandra Mitrovića.

Odbrana je loše reagovala kod izjednačujućeg pogotka Jovetića, što je zbunilo stručne komentatore RTS-a, Radeta Bogdanovića i Miroslava Vjetrovića.

Detalj sa meča Srbija - Crna Gora
Detalj sa meča Srbija - Crna Gorafoto: Starsport©

- Nemam objašnjenje. U suštini i pored dva fenomenalna gola Mitrovića i Jovetića, sa tehničkog aspekta fenomenalno odrađenog, suština sve analize ove utakmice i svih naših tugovanja i nervoze je situacija kod gola crnogorskog tima. Voleo bih da mi neko objasni, nezamislivo mi je da Jovetić daje gol, a da mu u blok ulazi Tadić, a izgubili smo loptu na levoj strani u organizaciji igre. Kako je to moguće? To je suština priče. Gde ko stoji, šta rade... To je nemoguće objasniti! - rekao je Bogdanović.

- Tadić igra libera... Mi smo neorganizovan tim - dodao je on.

- Ovo je neverovatno. Meni je neshvatljivo da je on uopšte bio u toj situaciji, loptu smo izgubili visoko, zar on nije trebalo da ostane visoko. Da je to bio korner, prekid... Ne bi ga u ovoj situaciji ostavio pozadi - rekao je Vjetrović.

Bonus video:

05:27

RADE BOGDANOVIĆ

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.