Srbijo, možeš da odahneš: Maksimović nema nameru da napusti reprezentaciju!

Dolaziće i tako će uvek biti

Srbijo, možeš da odahneš: Maksimović nema nameru da napusti reprezentaciju!

Heroj nacije je demantovao priče da je u sukobu sa selektorom i da se zato više neće odazivati pozicu u selekciju do 21 godine, a isto je učinio i njegov saigrač Miloš Veljković
Objavljeno:

Drhtala je fudbalska Srbija čitavog dana nakon što se pojavila vest da je, junak sa Novog Zelanda koji nam je doneo titulu svetskog šampiona, Nemanja Maksimović odlučio da napusti mladi reprezentaciju zbog sukoba sa selektorom. Srbija prepuna bisera: Čak 5 srpskih fudbalera izabrani u 100 najtalentovanijih igrača sveta! (VIDEO) Magazin "Desetka" je preneo tu informaciju da je došlo do svađe zlatnog Orlića i Tomislava Sivića posle poraza od Slovenije koji je 20-godišnji vezista odgledao sa klupe i da je Maksimović tada poručio da više neće igrati dokle god je Sivić selektor.

Na sreću svih nas ljubitelja fudbala, sve to je negirao jedan od najvećih svetskih talenata u svom uzrastu koji je rekao za "Mocart Sport" da će uvek biti spreman da se odazove pozivu u nacionalni tim. - Ništa se nije desilo. Selektor je taj koji odlučuje, rekao je da ostajem na klupi i ja to poštujem. Nažalost izgubili smo utakmicu, malo ko je od nas to očekivao, ali još je rana faza kvalifikacija i imamo vremena da ispravimo grešku - rekao je Maksimović pre nego što je raščistio sve nedoumice.
- Nema ni govora da ću napustiti reprezentaciju! Dolaziću i dalje i tako će uvek biti. Uostalom ja nemam nikakav problem sa selektorom, pa da se pravi drama. Nisam odigrao dobro protiv Italije, ali doduše nisam bio ni na svojoj poziciji, ali to nije opravdanje. Bio sam loš - priznao je Maksimović svoju slabu partiju protiv "azura". Moramo pomenuti da je i njegov saigrač Miloš Veljković takođe izjavio da nema nameru da napušta srpsku selekciju i da je ta informacija neistinita. (Espreso.co.rs / Izvor: Mocart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.