POTRESNI DETALJI SMRTI UNUKE SELEKTORA IZRAELA: Odvezla se u sklonište, ali je upala u zamku! "Pucaju u mene!"
Foto: instagram.com/printscreen/shelly.naim

tuga

POTRESNI DETALJI SMRTI UNUKE SELEKTORA IZRAELA: Odvezla se u sklonište, ali je upala u zamku! "Pucaju u mene!"

Nije trebalo ovako da se završi...

Objavljeno:

Teški sukobi koji već nekoliko dana pogađaju Bliski istok do sada su odneli više od 3.000 života na obe zaraćene strane.

Nažalost, među žrtvama nalazi se i Mai Naim, koja je bila unuka bivšeg selektora Izraela, Šloma Šarafa, te nećaka Juvala Naima, selektora i trenera Hapoel Rišon Leciona.

Mia, čerka Anate i Ofera , imala je samo 22 godine kada je tragično izgubila život u subotu u napadu Hamasa. Njeno sahranjivanje se odvilo danas na groblju u Gan Haimu. Juval se nakon sahrane obratio medijima, izražavajući svoju tugu i bol u ovim teškim trenucima.

"Ona je bila dijamant porodice. Život bez nje neće biti isti. Cela familija je slomljena, roditelji, braća, ujaci, nećaci. Deda Šlomo je skroz skrhan."

Juval Naim je otkrio da mlada Mai i nije trebala da bude na koncertu na kome je stradala.

"Uopšte nije trebala da bude na toj zabavi, ali je sudbina takva. Prodala je kartu koju je imala za žurku, u 23.30 već je ležala u krevetu. A onda su je bliski prijatelji ubedili da dođe. Njeni roditelji nisu ni znali da je otišla na žurku, bili su sigurni da je u krevetu. Kada su ujutru ustali, videli su da nije u krevetu. A onda je pozvala u 8.30 časova ujutru i rekla: "Pucaju na mene". Nije imala sreće, već je napustila prostor za zabavu, odvezla se autom prema skloništu u Bariju, ali je kapija bila zatvorena. Ostavila je auto na ulazu i ušla, ali je zapravo upala u zamku. Svi su ušli u skloništa zbog straha od projektila, ali su došli teroristi, bacali granate u skloništa i pucali. Mia je bila pozitivna devojka, svi su je voleli, ona je volela sve, nikad nisi čuo da je podigla glas. Srce me boli, ne mogu da se oporavim od ovoga. Nikada se u životu nisam ovako osećao. Njen osmeh, njen zagrljaj... Bila je nešto posebno", ispričao je Juval o svojoj nećakinji Mii Naim.

Bonus video:

01:06

Delije razvile transparent

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.