OD SIROMAŠTVA DO CRVENOG TEPIHA: Duško Tošić je živeo u domu za nezbrinutu decu, hranila ga majka poznate pevačice!
Duško Tošić, Foto: Profimedia

kakav uspeh

OD SIROMAŠTVA DO CRVENOG TEPIHA: Duško Tošić je živeo u domu za nezbrinutu decu, hranila ga majka poznate pevačice!

Život piše romane

Objavljeno:

Bivši fudbaler i fudbalski menadžer Duško Tošić prošao je kroz težak put kako bi dospeo do mesta gde je danas i kako bi postao uspešan sportista.

Naime, zbog finansijskih problema njegovih roditelja, Duška su morali poslati u internat kada je bio vrlo mlad. Proveo je tri godine u internatu, uprkos tome što je odrastao u malom selu Orlovat kod Zrenjanina, u porodici koja ga je ispunjavala ljubavlju, ali nije imala mnogo novca za život. Njegovi roditelji su bili prisiljeni na taj korak zbog siromaštva.

Uprkos tim teškoćama u detinjstvu, Duško Tošić je danas izuzetno uspešan i bogat čovjek. Postao je bivši srpski reprezentativac i ostvario značajne uspehe u fudbalu. Njegova strast prema sportu omogućila mu je da zarađuje milione, što je impresivan put od teških početaka u internatu do postizanja uspeha u profesionalnom fudbalu.

- Duško je zaista imao teško detinjstvo. Njegovi roditelji su bili siromašni, ali su pošteni i dobri ljudi. Pošto je želeo da trenira fudbal, otac ga je posle osnovne škole odveo u Zrenjanin i dao ga u dom da bi se školovao i ujedno igrao fudbal. Odlazak iz malog sela u grad za Duška je bilo ostvarenje sna. Znam da je roditeljima ljubio ruke kad god bi došao kući jer su mu ispunili želju i poslali ga u taj internat. Nije mario za to što je u njenu boravio s napuštenom decom jer je imao jasan cilj. Pa šta bi bilo od njega da je ostao u Orlovatu? Ništa! - pričao je meštanin pre nekoliko godina za naš list.

Duško Tošić
foto: EPA/Dominik Angerer

Tošić je umeo da se iskrade iz kuće i da po celu noć gleda fudbal kod komšije jer njegovi nisu imali televizor.

- Sećam se kako je Duško molio komšiju da kod njega gleda utakmice jer njegovi roditelji nisu imali televizor. Sedeo bi na krevetu, a lopta bi mu bila ispod noge. Dešavalo bi se i da zaspi uz televizor i da ga otac upola noći u naručju odnese kući. Duško vam je klasičan primer kako se iz blata može doći do vrha!

Duško Tošić
foto: news1/sasa Pavlic Koky

Jednom prilikom, sad već njegova bivša supruga Jelena otkrila je da mu je u tom periodu mnogo pomogla rijaliti učesnica i pobednica Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar, koja mu je davala da jede.

- Duško mi je ispričao, kada sam ja imala žestoke komentarisala Kiju, da prestanem i da je ne diram jer mu je mnogo pomogla. On mi je rekao: "Nemoj više da je diraš, zato što je njena majka kada sam bio mali i jako siromašan, davala meni ručak u restoranu gde je radila - otkrila je tada Karleuša.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.