PIKSI OTPISAO DVOJAC IZ ZVEZDE I PARTIZANA: Na njih se ozbiljno računa u budućnosti!
Foto: EPA/TOMS KALNINS

iznenađenje

PIKSI OTPISAO DVOJAC IZ ZVEZDE I PARTIZANA: Na njih se ozbiljno računa u budućnosti!

Piksi skratio spisak

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, odlučio je da fudbaleri Stefan Mitrović i Mihajlo Ilić stave svoje usluge na raspolaganje selektoru mlade reprezentacije Dušanu Đorđeviću, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Srbije.

Stefan Mitrović igra za Crvenu zvezdu, dok Mihajlo Ilić nastupa za Partizan. Obojica su prvobitno bili pozvani u seniorsku reprezentaciju Srbije za utakmice protiv Mađarske i Crne Gore u kvalifikacijama za EP 2024.

Međutim, nakon treninga sa seniorskom reprezentacijom u Staroj Pazovi, Mitrović i Ilić su se pridružili mladoj reprezentaciji Srbije koja se priprema za mečeve protiv Engleske i Severne Irske u kvalifikacijama za EP 2025.

Dragan Stojković je obavio razgovor sa ovim mladim talentima i izrazio puno poverenje u njih, istakavši da ozbiljno računa na njih u budućnosti. Ova odluka je doneta kako bi se omogućilo Mitroviću i Iliću da igraju sa svojim vršnjacima u selekciji do 21 godine.

Mlada reprezentacija Srbije je već ostvarila pobedu od 2:0 protiv Azerbejdžana u kvalifikacijama za EP 2025, gde je oba gola postigao Mihajlo Ilić. Srbija će 12. oktobra igrati protiv Engleske u Notingemu, a četiri dana kasnije će se suočiti sa Severnom Irskom u Lurganu.

Bonus video:

00:40

Grobari prave feštu u Ljubljani

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.