UMALO TUČA POSLE DERBIJA PREMIJER LIGE: Voker u klinču sa trenerom Arsenala, hteo da bije i obezbeđenje! (VIDEO)
Kajl Voker napada trenera Arsenala, Foto: Printscreen/X/@TalkingBallTM, Printscreen/X/@DailyAFC

burno

UMALO TUČA POSLE DERBIJA PREMIJER LIGE: Voker u klinču sa trenerom Arsenala, hteo da bije i obezbeđenje! (VIDEO)

Ko gubi, ima pravo da se ljuti. Ali ne ovako

Objavljeno:
Nedeljko Đukić

Arsenal je posle posta od 12 mečeva konačno pobedio Mančester Siti u Premijer ligi (1:0) i tako na reprezentativnu pauzu otišao sa 20 bodova iz osam kola - koliko ima i Totenhem sa istom gol-razlikom, ali je lider zbog većeg broja datih golova.

"Građani" nisu ni zaslužili više u Londonu, pogotovo ako se ima u vidu da je Mateo Kovačić u prvom poluvremenu zaslužio bar dva žuta kartona (realno jedan direktan crveni i jedan žuti).

Gosti su bili frustrirani porazom u finišu meča, ali je opet teško razumeti potez Kajla Vokera, upravo bivšeg fudbalera Totenhema kome je zato poraz na Emirejtsu sigurno dodatno teško pao.

Nikolas Jover, trener Arsenala koji radi kao specijalista za prekide, a koji je od 2019. do 2021. radio baš u Sitiju, stajao je ispred tunela i čini se da je samo hteo da se pozdravi sa Vokerom.

Međutim, bek Mančestera i reprezentacije Engleske je odmahivao rukom, a Nemac mu je na neprijatan gest očigledno nešto dobacio zbog čega je Vokeru poptuno pukao film i uneo se u lice bivšem treneru.

Onda je i Erling Holand imao nešto da dobaci Joveru dok su ostali članovi stručnih štabova obe ekipe razdvajali "zaraćene" strane.

Snažni Voker je i dalje bio "u vatri" i čak je pretio čoveku iz obezbeđenja Arsenala koji je samo pokušao da ga smiri i umesri ka tunelu.

Ko gubi, ima pravo da se ljuti. Ali ne ovako.

- Znam šta se dogodilo, ali ne želim ništa da kažem. Oni to znaju - kratak je bio Pep Gvardiola u izjavi posle meča.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

00:46

Par iz Londona priželjkuje OVAJ rezultat na meču Siti - Zvezda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.