NATHO POTPUNO SKHRAN: "Svuda je samo krv, to je noćna mora!"
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

teška situacija

NATHO POTPUNO SKHRAN: "Svuda je samo krv, to je noćna mora!"

Natho je i pored čitave situacije odlučio da igra protiv Mladosti

Objavljeno:

Uoči susreta protiv Mladosti iz Lučana, u Partizanovom timu postojala je nesigurnost oko nastupa Bibarsa Natha, zbog nedavnog sukoba između Izraela i Palestine.

Ovaj sukob je duboko pogodio Natha, čija čitava porodica živi u Izraelu. Trener Igor Duljaj je shvatio težinu situacije i dao Nathu slobodu da sam odluči da li će igrati ili ne, imajući u vidu tešku emocionalnu situaciju u kojoj se nalazio.

Natho se, međutim, odlučio da ne napusti svoje saigrače u ovom teškom trenutku. Igrao je na meču i čak postigao gol, iako nije proslavio taj trenutak. Nakon postignutog gola, Natho je zaplakao u zagrljaju saigrača..

Nakon meča, Natho se obratio novinarima izraelskog medija "Izrael Hajomu" i podelio svoja osećanja i emocije u vezi sa situacijom.

- To je horor film. Ne znam šta da kažem, šok je što ne znamo šta se dešava. Svuda samo krv, to je noćna mora iz koje ne znamo kako da izađemo. Pre utakmice sam osećao da ću biti strelac, ima takvih dana... Posle penala nisam znao šta da radim, bio sam preplavljen emocijama, bilo mi je čudno. Pre utakmice sam razmišljao da li uopšte treba da igram - kaže Natho, a prenosi "Izrael Hajom".

Trener Duljaj je, kaže Natho, imao razumevanja u kakvom je stanju i dao mu priliku da sam odluči da li će na teren.

- Trener mi je rekao da u svakom momentu mogu da kažem šta sam odlučio. Isključio sam se koliko god je bilo moguće i odlučio da igram – rekao je Natho, koji je posle meča na Instagram “zakačio” i fotografiju posle gola napisavši:

- Kako da objasnim sinovima zbog čega ne proslavljam gol? - napisao je Izraelac u opisu fofografije.

Podsetimo, Igor Duljaj je posle meča sa Mladošću zahvalio I čestitao Nathu, jer se žrtvovao za tim.

- Rekao sam mu da ću ga razumeti ako nije u stanju da izađe na teren, da slobodno kaže. On je vezan za Partizan i veoma je bitan šraf i zahvaljujem mu se što je imao hrabrosti i snage i pored teške situacije. Porodica mu je okej, pričali smo. Dalje detalje ne znam. To je izuzetno lep gest (slavlje svih igrača sa njim posle gola) i to pokazuje da su momci povezani i da smo zajedno. Samo tako možemo da dođemo do onoga što želimo, a to je da uživaju u fudbalu – istakao je Duljaj posle duela sa timom iz Lučana.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.