VELIKO PRIZNANJE ZA CRVENO BELE: Finansijski direktor Zvezde izabran za člana Upravnog odbora u Evropi!
Foto: Starsport©/David Damnjanović

laskavo priznanje

VELIKO PRIZNANJE ZA CRVENO BELE: Finansijski direktor Zvezde izabran za člana Upravnog odbora u Evropi!

Nagrada za dobar rad

Objavljeno:

Finansijska direktorka Crvene zvezde Aleksandra Milošević izabrana je u Upravni odbor Asocijacije evropskih fudbalskih klubova (ECA).

Vest o njenom prijemu u ovo društvo oglašena je na sajtu udruženja.

Asocijacija evropskih klubova je nezavisno telo priznato od strane UEFA i FIFA. ECA se bavi očuvanjem, jačanjem i širenjem interesa evropskih klubova kao ključnih faktora u fudbalu na Starom kontinentu, a ove sezone imenovala je nove ljude u Upravni odbor.

Kako je saopšteno, ECA je prepoznala rad Aleksandre Milošević, koja se nalazi u Menadžmentu prvaka Srbije, pa je tako u sklopu njihovog projekta, da i određeni broj žena moraju da budu članovi Borda, i dobila mesto među članovima UO ECA. Pored nje, tu su još i Valentine de Laurentis iz Napolija, Vlatka Peras iz Dinamo Zagreba i Azra Numanović iz Sarajeva.

Aleksandra Milošević se finansijama bavi duže od deset godina, a iskustvo u finansijskom sektoru sticala je u bankarstvu, poslovnom i finansijskom savetovanju. Diplomirala je Međunarodne finansije na Ekonomskom Fakulteta Univerziteta u Beogradu 2009. godine.

Aleksandra Milošević
foto: FK Crvena zvezda

Po završenim studijama makroekonomije, počela je da radi kao korporativni bankar, posle čega nastavlja karijeru kao savetnik za poslovno restrukturiranje, upravljanje poslovnim procesima, kontroling i projektno upravljanje. Baveći se konsultantskim poslovima, od bankarstva i finansija preorijentisala se na realnu ekonomiju, pretežno IT industriju, sektor nekretnina i energetike.

Pre nego što se pridružila crveno-belima, radila je u jednoj energetskoj kompaniji, najpre kao eksterni savetnik, a potom i finansijski kontrolor za region.

Bonus video:

01:06

Delije razvile transparent

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.