Božović: Za Grujića je bolje da igra u Dortmundu nego u Surdulici! Za sledeću svadbu radićemo sklekove!

I naravno o Terziću i zabrani

Božović: Za Grujića je bolje da igra u Dortmundu nego u Surdulici! Za sledeću svadbu radićemo sklekove!

Trener crveno-belih se na konferenciji pred duel protiv Radničkog osvrnuo na sve što se pisalo prethodnih nekoliko dana o njemu i klubu
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegova ekipa bolja od Radničkog i da će pobediti u predstojećoj utakmici ako odigra kako može i tako izjednačiti rekord od 15 uzastopnih trijumfa koji drži ekipa koju je vodio Slaviša Stojanović. - U suštini smo bolja ekipa od Radničkog i ako odigramo kako možemo, normalno da ćemo da pobedimo. To je na papiru i ostaje da to potvrdimo na terenu. Očekuje nas teška utakmica. Protivnik će biti veoma motivisan, a mi ćemo pokušati da nastavimo seriju. Pobedom bismo postigli rekord o kom se piše - rekao je Božović.

Nemanja Pančić
Crnogorski stručnjak se po svom dobrom običaju osvrnuo i na pisanja medija tokom pauze u prvenstvu o odlasku Marka Grujića, ali o njegovom navodnom sukobu sa Zvezdanom Terzićem i svadboi golmana Nemanje Supića. - Ima 19 godina i nije mu svejedno. "Marko ide ovamo, Marko ide onamo", svi moraju da shvate da Zvezda ne može da živi iz državne kase već da sama stvara pare, a to je od prodaje igrača. Postoji obostrana zainteresovanost da mu se izađe u susret, jer mu je bolje da igra u Dortmundu nego u Surdulici. Dobro za njega, dobro za Zvezdu ako se to desi u avgustu, a tada ćemo znati gde smo.
Božović je naveo da nije pratio utakmicu mlade reprezentacije Srbije u porazu od Slovenije jer je bio na svadbi golmana Zvezde Nemanje Supića. - Imali smo svadbu i svi su se iznenadili što smo na svadbi jeli i pili. Izvinjavam se, naš igrač je ipak u godinama kada mu je zadnja šansa. Sledeći put ćemo za svadbu raditi sklekove i istrčavati kratke deonice - rekao je Božović.
Fonet/Aleksandar Koković
On je istakao da je u "izvanrednim odnosima" sa generalnim direktorom kluba Zvezdanom Terzićem. - Napisali su da sam zabranio generalnom direktoru da ulazi u svlačionicu. Mogao bih da mu zabranim da uđe u svlačionicu, ali bi onda on mogao meni da zabrani da uđem u klub. Sa Terzićem sam u izvanrednim odnosima. Ne znam ko pravi diverzije - kazao je trener Zvezde. Utakmica Radnički - Zvezda igraće se u nedelju od 17.00 na stadionu Čair. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.