"IGRAŠ KOD KUĆE, VODIŠ, PA PRIMAŠ 2 GOLA I MORAŠ DA SE VADIŠ" Bivši reprezentativac opleo po asu Zvezde zbog izjave
Mirko Ivanić (desno) prati šansu Ndiajea, Foto: Starsport©

surovo direktan

"IGRAŠ KOD KUĆE, VODIŠ, PA PRIMAŠ 2 GOLA I MORAŠ DA SE VADIŠ" Bivši reprezentativac opleo po asu Zvezde zbog izjave

"Tad je kasno tih poslednjih deset minuta, to mora kad već vodiš 1:0"

Objavljeno: 09:44h

Crvena zvezda nije uspela da pobedi Jang Bojs u utakmici 2. kola Lige šampiona, prvoj u grupnoj fazi elitnog takmičenja pred svojim navijačima od 2019.

Ekipe su bile izjednačene po većini parametara, pa na kraju remi 2:2 deluje najpravednije, mada navijači i igrači Zvezde sigurno žale za ispuštenim vođstvom 1:0, pa šansom Aleksandra Kataija na kraju... Sa druge strane, Jang Bojs je vodio do 88. minuta.

Zato ne čudi izjava koju je Mirko Ivanić dao posle meča:

- Želeli smo pobedu, pokazali smo kako smo odigrali poslednjih deset minuta, hteli smo tri boda. Pošto smo gubili, kao možemo da budemo zadovoljni zbog gola u 88. minutu, ali da nam je neko ponudio ne bismo prihvatili.

Ipak, bivšem reprezentativcu Srbije, Zdravku Kuzmanoviću, koji je utakmicu komentarisao kao stručni konsultant TV Arena sport, zasmetao je jedan deo ove izjave.

- Igraš kući (kod kuće,. prim.aut.) i pričaš na kraju utakmice o zadnjih (poslednjih, prim.aut.) deset minuta? To ne može da bude. Gubiš 2:1 i normalno je da rizikuješ da se vratiš i rizikuješ, zato je izgledalo tih 10 minuta. Niko ne priča o tom ogromnom padu od 45. do 60. Vodiš na poluvremenu, imaš samopouzdanje i ti primaš dva gola i moraš da se vadiš, da praviš ofanzivne izjave... To mi malo smeta kod ove utakmice kod Zvezde, nije bilo konstantno. Tad je kasno tih poslednjih deset minuta, to mora kad već vodiš 1:0 - rekao je Kuzmanović koji je očekivao pobedu crveno-belih na ovom meču.

Zdravko Kuzmanović
Zdravko Kuzmanovićfoto: Beta

Podsetimo, Zvezda je vodila 1:0 i na poluvremenu protiv Sitija u Mančesteru, a lošim početkom drugog dela je dozvolila preokret. Tad je golove primila u 47. 60. minutu, a protiv Jang Bojsa u 48. i 61. minutu (penal je napravljen nešto ranije).

Bonus video:

00:21

Gužva pred utakmicu Zvezda - Jang Bojs

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.