UPOZORENJE ZA SVE NAVIJAČE: Policija će fotografisati sve prisutne na stadionu!
Žandarmerija na meču Crvene zvezde, Foto: Starsport©/Predrag Milosavljević

bezbednost

UPOZORENJE ZA SVE NAVIJAČE: Policija će fotografisati sve prisutne na stadionu!

Ključna utakmica za Crvenu zvezdu biće propraćena i od strane policije

Objavljeno:

Utakmica između Crvene zvezde i Jang Bojsa, zakazana za sredu s početkom u 21:00, u okviru drugog kola Lige šampiona, privlači posebnu pažnju policije.

Biro za odnose sa medijima izdao je obaveštenje u kojem se ističe da će se na meču koji će se odigrati 4. oktobra 2023. godine u Beogradu, posetioci na stadionu fotografisati. Ova odluka je u skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, kojim je predviđeno snimanje i fotografisanje učesnika javnih okupljanja, uključujući i fudbalske utakmice koje se održavaju istog dana.

- U skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće i fotografisati učesnike javnog okupljanja koja će se održati 4. oktobra 2023. u Beogradu, kao i fudbalske utakmice koja će se odigrati istog dana - navodi se u saopštenju policije.

Marakana, Stadion Rajko Mitić, Policija, Žandarmerija
foto: Starsport©

Napomenimo da su i Crvena zvezda i Jang Bojs poraženi u svojim prvim utakmicama u grupi G. Crvena zvezda je izgubila od Mančester Sitija u Engleskoj rezultatom 3:1, dok je Jang Bojs pretrpeo isti poraz od Lajpciga na svom terenu u Bernu. Stoga je ovaj meč od ključne važnosti za obe ekipe, jer će rezultat uticati na njihov dalji plasman u takmičenju.

Očekuje se veliko interesovanje za ovu utakmicu, s obzirom na to da će na stadionu biti prisutno oko 50.000 navijača, a Marakana će biti ispunjena uzbuđenjem..

Bonus video:

01:38

Delije u transu posle gola Zvezde protiv Mančester Sitija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.