MARIN UMIRUJE NAVIJAČE I NE SUMNJA U USPEH: "Mi ćemo svakako biti šampioni!"
Marko Marin, Foto: Starsport©

SAMOPOUZDANJE

MARIN UMIRUJE NAVIJAČE I NE SUMNJA U USPEH: "Mi ćemo svakako biti šampioni!"

Crvena zvezda u sredu igra meč drugog kola grupne faze Lige šampiona protiv Jang Bojsa

Objavljeno: 10:56h

Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin gostovao je u jutarnjem programu TV Prva pred meč protiv Jang Bojsa u 2. kolu Lige šampiona.

Srpski prvak će u sredu od 21.00 dočekati švajcarski tim u, vrlo verovatno, direktnom duelu za treće mesto i prolaz u nokaut fazu Lige Evrope.

Oba tima su na startu poražena rezultatom 3:1 – Zvezda u Mančesteru od Sitija, Jang Bojs u Bernu od Lajpciga.

- Mnogo smo srećni da se nakon tri godine Liga šampiona vraća na 'Marakanu'. To je najjače takmičenje u Evropi i radujemo se tome. Mnogo lepa sećanja su vezana za prethodna dva mandata u Ligi šampiona i nadamo se da ćemo i ove godine slaviti pobede kod kuće i prikazati Zvezdu u pravom svetlu - rekao je Marin.

Svi su složni da je grupa u kojoj je Zvezda prilična teška.

- Videli smo već, igrali smo sa najboljom ekipom na svetu, Lajpcig izgleda mnogo dobro, igrao je sa Bajernom nerešeno i bori se za titulu u Nemačkoj. Svaka grupa u Ligi šampiona je teška. Imamo odličnu ekipu i dobro smo se spremili za ovu utakmicu u sredu.

Zvezda je, kaže Marin, spremna za "mlade momke".

- Dosta smo se promenili ovog leta, novi igrači i novi trener. Treba vremena da se uklopi sve. Imamo kvalitet, sada je potrebno to da se uklopi, ali to ne znači da nismo u formi.

Potom je upitan i o "večitom" derbiju koji nije odigran, ali i saopštenjima i priči o sudiji Srđanu Jovanoviću, kog je Zvezda bojkotovala.

- Nije bilo za igrati taj dan, zbog Dana žalosti. Niko nije razmišljao o fudbalu tih dana. Pre toga smo bili kritični prema sudiji, koji je na utakmici koju sam ja igrao sudio pre par godina. To na kraju nije bila tema, mi smo spremni za derbi u decembru i još više ćemo se uigrati. Mi ćemo svakako biti šampioni. Imamo najbolju ekipu i to ćemo pokazati - zaključio je Marin gostovanje u "Jutru" na TV Prva.

Bonus video:

04:05

SIMANIĆU NIJE PRUŽENA ADEKVATNA MEDICINSKA POMOĆ Dr Ristić o posledicama neadekvatne medicinske komisije u Srbiji

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.