ŠTA SE DEŠAVA SA JUNAJTEDOM? Nikad više nije potrošeno, a rezultati nikad gori!
Foto: Profimedia

kriza

ŠTA SE DEŠAVA SA JUNAJTEDOM? Nikad više nije potrošeno, a rezultati nikad gori!

Mančester junajted se nalazi u velikim problemima

Objavljeno:

Legendarni "Old Traford" svedok je novog razočaranja za navijače Mančester Junajteda, jer klub nastavlja da tone u agoniju koja traje. Ovog puta, Kristal Palas je u sedmom kolu Premijer lige odneo ceo plen, ostavljajući Crvene Đavole bez rešenja.

Samo četiri dana pre ovog tragičnog susreta, Mančester Junajted je u okviru EFL kupa srušio Kristal Palas 3:0 u gotovo identičnoj postavi. Ali, kada je došao trenutak da se pokažu u bitnijim mečevima, Palas je konačno bio na visini zadatka.

Najnoviji poraz Crvenih Đavola ima poseban gorak ukus jer je označio najgori početak sezone od 1989. godine. Tada je Ser Aleks Ferguson bio relativni novajlija na klupi i uprkos lošim rezultatima, ostao je u klubu i napisao istoriju.

Međutim, trenutna situacija izgleda mnogo mračnija. Klub je uložio značajna sredstva u nova pojačanja, ali su ti igrači zasad pružili minimalan doprinos. Ovo je dodatno frustriralo navijače koji već dugo traže odlazak porodice Glejzer, vlasnika kluba.

Dolazak igrača poput Onane, Maunta i Hojlunda nije doneo željeni efekat, a Erik Ten Hag, iako ima potencijal, čini se da se bori da pronađe rešenja. Odsustvo Antonija, zajedno sa otpisanim Sančom, dodatno su oslabili tim koji trenutno nema jasnu viziju.

Na trenutnom mestu 10 na tabeli sa samo 9 osvojenih bodova i početnim porazom od Bajerna u Ligi šampiona, Mančester Junajted se suočava sa teškim izazovima. Tamni oblaci se nisu pomerali iznad "Old Traforda", a navijači se pitaju kada će se situacija popraviti i klub ponovo postati konkurentan u vrhu engleskog fudbala.

Bonus video:

00:35

Novak i srpski teniseri imaju veliku podršku u Valensiji


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.