EMOTIVAN OPROŠTAJ KAPITENA POSLE 22 GODINE: Nema navijača Čelsija koji neće zaplakati posle ove Terijeve poruke (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

KRAJ JEDNE ERE

EMOTIVAN OPROŠTAJ KAPITENA POSLE 22 GODINE: Nema navijača Čelsija koji neće zaplakati posle ove Terijeve poruke (FOTO) (VIDEO)

Kapiten Čelsija, Džon Teri se oprostio od londonskog kluba
Objavljeno:

Kapiten Čelsija, Džon Teri napustiće klub na kraju sezone, zvanično su saopštili iz engleskog kluba.

Teri je za Čelsi debitovao je davne 1998. i od tada je odigrao 713 mečeva i postigao 66 golova.

- Posle 22 godine toliko je ljudi u ovom velikom klubu kojima treba da se zahvalim – trenerima, saigračima, ostalom osoblju i navijačima koji su me podržavali tokom svih ovih godina. Odlučiću na vreme o svojoj budućnosti, ali sada sam koncentrisan na to da tim ostvari uspeh ove sezone- rekao je Teri.

foto: Reuters

Dugododišnji igrač Plavaca je u razgovoru sa čelnicima kluba odlučio da je njegova uloga na terenu završena, ali da to ne znači da prestaje da bude verni član i navijač Čelsija.

- Klub i ja oduvek smo imali fantastičan odnos, a tako će biti i kada završim karijeru. Razgovarali smo i, posle pažljivog promišljanja, odlučio sam da je sada pravo vreme da odem. Osećam da još mogu mnogo da pružim na terenu, ali istovremeno razumem da će mi prilike u Čelsiju biti ograničene. Zauvek ću biti Plavac i očajnički želim da sa još trofeja odem iz kluba- emotivno je izjavio kapiten Plavaca.

foto: Print Screen Youtube/Diana Kate
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.