REVOLUCIJA! Predivne vesti za Grobare koji nemaju sreće da prisustvuju derbiju! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

partizan pomera granice

REVOLUCIJA! Predivne vesti za Grobare koji nemaju sreće da prisustvuju derbiju! (VIDEO)

Derbi uživo na klupskoj televiziji FK Partizana
Objavljeno: 15:37h

Navijači Partizana koji ne budu u prilici da sa tribina Marakane prate 154. večiti derbi, moći će o svim detaljima sa utakmice da se informišu uživo na klupskoj televiziji.

foto: Pixabay

Povodom 154. večitog derbija,Partizan je na zvaničnom sajtu najavio da će i ovoga puta, ''po uzoru na klupske televizije najvećih evropskih klubova, TV Partizan HD ponovo realizovati specijalni program uživo pre, tokom i posle 154. večitog derbija – Večiti derbi uživo''.

foto: Filip Plavčić

- Program TV Partizan HD preuzimaće i kablovska televizija KCN 1 koja se nalazi na praktično svim kablovskim TV mrežama u Srbiji i regionu, tako da će svi navijači Partizana moći da prate ovaj ekskluzivni program sa 154. večitog derbija- poručuju iz Partizana.

foto: Dado Đilas

Derbi će uživo komentarisati bivši asovi Partizana-Vladimir Vermezović i Zvonko Živković, kao i veliki navijač Partizana i kompozitor himne Partizana, Kornelije Kovač.

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Posle derbija, uživo u studiju govoriće Marko Nikolić, šef stručnog štaba Partizana, kao i fudbaleri Partizana koji budu glavni akteri derbija, kao i predsednik Partizana Milorad Vučelić i sportski direktor Ivica Iliev.

foto: Dado Đilas

Ovo će biti prvi put da kablovska televizija prenosi internet kanal jednog kluba, tako da će navijači Partizana imati priliku da prate program uz komentare i analize najvećih imena Partizana, kao i konferenciju nakon derbija i prve utiske čelnika kluba iz Humske.

Uzbuna na Marakani! (VIDEO)

TUKLI SE, VUKLI, PSOVALI: Oni su vodili ratove na derbiju, a Grobari i Delije su uživali gledajući ih! (VIDEO)

GROF: Ja da čitam novine posle derbija, nikad ne bih došao da ga gledam! (FOTO)

BONUS VIDEO: Govor Predraga Danilovića na proslavi 25 godina od Partizanove titule evropskog prvaka

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.