NIJE MOGAO INTER, ALI TU JE DRUGI ITALIJANSKI VELIKAN! Srbin ostvaruje transfer karijere? (FOTO)
Lazar Samardžić (desno), Foto: EPA/MASSIMO PICA

"obeležiće prelazni rok"

NIJE MOGAO INTER, ALI TU JE DRUGI ITALIJANSKI VELIKAN! Srbin ostvaruje transfer karijere? (FOTO)

Samardžić je fudbaler koji trenutno privlači veliku pažnju klubova iz Italije i inostranstva, rekao je Pjerpaolo Marino, bivši sportski direktor Udinezea

Objavljeno:

Lazar Samardžić u letnjem prelaznom roku bio je na pragu transfera iz Udinezea u Inter, a sve je propalo u poslednjem trenutku.

Lazar Samardžić (levo) na utakmici protiv Frozinonea
Lazar Samardžić (levo) na utakmici protiv Frozinoneafoto: EPA/Ettore Griffoni

Da se to što se desilo ostavilo traga na reprezentativcu Srbije potvrdio je i Pjerpaolo Marino, doskorašnji sportski direktor "zebri"

- Trenutno mi Udineze izgleda kao tim koji igra ispod svojih mogućnosti. Pre svega jer se Lazar Samardžić i Roberto Pereira još traže. Samardžić je bio pred potpisom za Inter, prošao čak i lekarske... Pereira se priključio ekipi sa dosta zakašnjenja. Kada uđu u formu, njih dvojica će dati mnogo veći doprinos ekipi nego što je to sada slučaj - rekao je Marino.

Lazar Samardžić
Lazar Samardžićfoto: EPA/ MASSIMO PICA

Otkrio je da ga je u Napoliju želeo tadašnji sportski direktor Kristijano Đuntoli koji od ovog leta istu funkciju obavlja u Juventusu.

- Samardžić će biti jedan od igrača koji će da obeleže prelazni rok. Već je sazreo da bude kapitalno pojačanje za neki od najvećih klubova i da odmah igra. Za Udineze će ove sezone biti jedan od ključnih igrača. Znam da se Đuntoliju i ranije sviđao, a znam i da je Juventus bio zainteresovan. Samardžić je fudbaler koji trenutno privlači veliku pažnju klubova iz Italije i inostranstva - zaključio je čovek koji je Srbina doveo u Udineze za samo tri miliona evra iz Lajpciga.

Bonus video:

01:38

Delije u transu posle gola Zvezde protiv Mančester Sitija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.