SRBI SU PREPORODILI ŠVAJNIJA: Progovorio na srpskom, pa dao sjajan gol! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@ChicagoFire

Još da zavoli šljivu

SRBI SU PREPORODILI ŠVAJNIJA: Progovorio na srpskom, pa dao sjajan gol! (VIDEO)

Fudbaler Čikaga definitivno sve više prihvata poreklo svoje supruge
Objavljeno:

Bastijanu Švajnštajgeru je sve krenulo nabolje selidbom u Čikago, grad u kome živi najviše Srba posle Beograda, a on svakog dana sve više postaje pravi srpski zet i uči srpski.

Tako ga je na treningu posetila i ekipa srpske televizije iz "vetrovitog grada" kojoj je dao intervju, a između ostalog je pričao i na srpskom jeziku.

- Slabo govorim srpski, malo - prvi put smo mogli čuvenog Nemca da čujemo kako govori na maternjem jeziku surpuge Ane Ivanović.

S obzirom ne to da nekoliko stotina hiljada Srba živi u prestonici države Ilinois, njemu i bivšoj našoj teniserki uklapanje uopšte nije palo teško, naročito pošto mu je trener Veljko Paunović, a u timu igra i Srbin sa mađarskim pasošem Nemanja Nikolić.

- Odlično mi je ovde. Lako smo se uklopili i klub nam je pomogao. Upoznali smo mnogo Srba i ljudi su veoma ljubazni. Srećan sam što imam trenera Srbina Veljka Paunovića, kao i Nemanju Nikolića koji mi pomažu sam mojim srpskim jezikom - ispričao je Švajni završivši sa rečenicom na srpskom "Nema na čemu".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.