Ono što je Sosijedad uradio u duelu s Barsom ne pamtimo da je nekome pošlo za rukom! (VIDEO)
Foto: AP

Primera, 32. kolo!

Ono što je Sosijedad uradio u duelu s Barsom ne pamtimo da je nekome pošlo za rukom! (VIDEO)

Međutim, bila je ovo čak 19. uzastopna pobeda Barse nad ovim rivalom na Nou Kampu... Neverovatno zvuči, ali je istina! Ipak, jedan podatak će se pamtiti
Objavljeno:

Fudbaleri Barselone pobedili su na svom terenu ekipu Real Sosijedada sa 3:2 u utakmici 32. kola Primere. Barselona je upisala 22. pobedu od početka španskog prvenstva i druga je na tabeli sa 72 boda, odnosno ima tri manje od prvoplasiranog Real Madrida uz meč više. Real Sosijedad, na drugoj strani, zauzima sedmo mesto sa 52 boda. Svi golovi postignuti su u prvom poluvremenu. Lionel Mesi je golovima u 17. i 37. minutu doneo prednost Barselono od 2:0, a nakon drugog gola Argentinca usledila su najuzbudljivija tri minuta na utakmici.

Prvo je Samuel Umtiti u 42. postigao autogol i smanjio na 2:1, dva minuta kasnije Pako Alkaser je uvećao prednost Barselone, da bi Ćabi Prijeto u 45. minutu pogodio mrežu domaćeg tima za ispostaviće se konačnih 3:2. U nastavku nije bilo golova, Barselona nije bila opasna, a Sosijedad je čak imao i veći posed lopte, što zvuči kao zaista neverovatan podatak. Koliko ekipa iz celog sveta može time da se pohvali u poslednjih nekoliko godina? Barselonu u narednom kolu očekuje veliki derbi protiv Real Madrida na Santjago Bernabeuu, dok Sosijedad dočekuje Deportivo.

Interesantno, bila je ovo čak 19. uzastopna pobeda Barselone protiv Sosijedada na svom terenu, a Mesi je ove sezone postao igrač koji je u top 5 liga postigao najviše golova izvan kaznenog prostora.

PRIMERA, 32. KOLO

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Petak: Atletik Bilbao - Las Palmas 5:1 (3:1)

Subota: Deportivo La Korunja - Malaga 2:0 (0:0) Sporting Hihon - Real Madrid 2:3 (1:1) Atletiko Madrid - Osasuna 3:0 (1:0) Barselona - Real Sosijedad 3:2 (3:2)

Nedelja: 12.00: Leganes - Espanjol 16.15: Valensija - Sevilja 18.30: Real Betis - Eibar 20.45: Granada - Selta

Ponedeljak: 20.45: Alaves - Viljareal

BONUS VIDEO: Bakljada navijača Partizana povodom obeležavanja 25 godina od osvajanja Kupa evropskih šampiona

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.