DULJAJ BEZ USTRUČAVANJA PRED ZVEZDU: Podsmejavali su nam se i potcenjivali nas...
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

iskren do koske

DULJAJ BEZ USTRUČAVANJA PRED ZVEZDU: Podsmejavali su nam se i potcenjivali nas...

Trener Partizana čvrsto na zemlji posle 6 vezanih pobeda

Objavljeno:

Partizan je savladao Železničar u Pančevu rezultatom 2:1, a trener crno-belih Igor Duljaj je na konferenciji za medije govorio o predstojećem meču sa Crvenom zvezdom.

Duljaj se prvo osvrnuo na samu utakmicu sa Pančevcima. - Moram da pohvalim ambijent, prvi put sam u Pančevu na ovom prelepom objektu, bila je odliča atmosfera i verujem da su navijači imali šta da vide. Igrali smo protiv tima koji ima odličnog trenera, koji je fantastično pripremio tim, tačno su znali kako mi igramo, odlično su se postavili, bilo je veoma, veoma teško igrati protiv Železničara, tako da sve pohvale za kolegu i igrače Železničara. Iako je to bila zabranjena tema, među igračima i u mom stručnom štabu da se uopšte spominje derbi, moguće da nas je i to malo poremetilo danas. Nisam hteo da kalkulišem, izveo sam najjači sastav, nije bilo lako, posebno posle primljenog gola. Veoma je teško probti odbranu koja je bila fantastično organizovana. Mislim da smo zasluženo osvojili tri boda.

Gajas Zahid
Gajas Zahidfoto: Starsport©

Partizan beži "večitom" rivalu četiri boda...

- Što se tiče derbija, jako je važno da ne bude nikakve euforije, to je zabranjeno. Moramo da se vratimo nazad pre nekih mesec i po, dva, kada smo u Sloveniji igrali prijateljske utakmice, pa kada smo igrali u Beogradu, kada su nam se svi podsmejavali i potcenjivali... To sad ne znači da mi treba da podignemo nos i da mislimo da smo sada mi najbolji. Ne! Čvrsto stojimo na nogama, igramo protiv tima koji je učesnik Lige šampiona. Toliko što se tiče derbija.

Zahid je u poslednja dva meča ušao sa klupe i dao odlučujuće golove.

- Mi smo se dogovorili, imam dogovor sa njim - kada bude osetio da je sto posto spreman da će mi to sam reći, a ono što je sigurno je da mu je svaki minut koji provede na terenu dragocen. Nije lako, dosta igrača nam se kasno priključilo, kolega to bolje zna od mene... Da je veoma teško kada vam se igrači kasno priključe i onda morate da kombinujete, da sklapate i to je jedan dugotrajan proces.

Bonus video:

00:36

Protest Grobara protiv uprave

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.