Išli od kafane do kafane: Nimalo nas ne iznenađuje kako su se fudbaleri spremali za Čehe!

A TREBALO BI DA SMO ŠOKIRANI

Išli od kafane do kafane: Nimalo nas ne iznenađuje kako su se fudbaleri spremali za Čehe!

Nekolicina srpskih reprezentativaca je noć pred put u Ostravu provela u jednoj beogradskoj kafani
Objavljeno: 10:14h

Trebalo bi da budemo sablaznuti i šokirani vešću kako su se srpski reprezentativci pripremali za prijateljski meč sa Češkom u kome su doživeli blamažu, ali s obzirom na sve ono što se dešava poslednjih godina sa njima, uopšte nas ne iznenađuje. Matić besan na saigrače i najavio povlačenje iz reprezentacije: Da li se tako ponašaju i u klubovima? "Sportski žurnal" je doneo priču o tome da je nekoliko startera iz duela u Ostravi, noć pred put išlo po beogradskim kafanama u kojima su boravili sve do zore.

Zašto se čudimo tuči srpskih fudbalera? To je u našoj reprezentaciji normalna pojava! Te večeri je Aleksandar Kolarov slavio rođendan, pa je uz dozvolu stručnog štaba izveo saigrače na večeru u jedan beogradski restoran. Međutim, nakon toga nekolicina njih je odlučila da nastavi provod i otišli su u jednu kafanu na Beogradskom sajmu, gde je Nenad Milijaš slavio rođenje blizanaca. Da budemo precizniji čak sedmorica startera i najiskusnijih igrača na utakmici sa Češkom ostala je do kasno u noć na proslavi, a posledice burnog provoda viđene su na terenu u Ostravi.
Ovo je samo nastavak "prljavog veša" koji se iznosi posle najvećeg poraza koji smo doživeli od osamostaljenja naše zemlje, a podsećamo vas da je nekoliko igrača odmah posle utakmice uzelo privatni čarter let i vratili su se za Beograd da bi ponovo otišli u provod. (Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.