Kristijano Ronaldo se oglasio povodom teških optužbi za silovanje! (FOTO)
Foto: Fonetap

rekao svoje

Kristijano Ronaldo se oglasio povodom teških optužbi za silovanje! (FOTO)

Saopštenje prenosimo u celosti
Objavljeno: 14:44h

Zvanično najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo se našao pod teškim optužbama da je silovao jednu devojku iz SAD-a 2009. godine, a tvrdnje je objavio nemački "Der Špigel".

Nemci su se pozvali na informacije iz Football Leaksa, a Ronaldo odlučno odbija povezanost sa pomenutim silovanjem zbog čega je izdao saopštenje koje prenosimo u celosti.

- Danas su nemačke novine objavile dugački članak o navodnoj optužbi za silovanje koja bi bila usmerena na Kristijana Ronalda iz 2009., pre oko osam godina. Članak nije ništa drugo nego komad novinarske fikcije. Navodna žrtva odbija da istupi i potvrdi istinitost optužbe.

- Novine temelje celi njen govor na dokumentima koji su nepotpisani i u kojima akteri nisu identifikovani, i-mejlovima između adbvokata čiji se sadržaj ne tiče Kristijana Ronalda i čiju istinitost ne može potvrditi te navodnom pismu koje mu je poslala takozvana žrtva, a Kristiano ga nikad nije primio.

foto: Reuters

- Optužbe o kojima je izvestio "Der Špigel" lažne su i Kristijano Ronaldo učiniti će sve što je u njegovoj moči da reaguje protiv njih. Optužba čina silovanja odvratna je i uvredljiva, a on neće dopustiti da to uništi njegov ugled - stoji u saopštenju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.