Čim je dobio šansu od početka utakmice, Mitrović zablistao u dresu Njukasla! Ali, na kraju ŠOK! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Čempionšip, 42. kolo

Čim je dobio šansu od početka utakmice, Mitrović zablistao u dresu Njukasla! Ali, na kraju ŠOK! (VIDEO)

Aleksandar Mitrović imao je priliku da igra od prvog minuta, a Rafael Benitez je od srpskog internacionalca dobio ono što je očekivao
Objavljeno:

Njukasl je u poslednjim sekundama utakmice proćerdao prednost od 1:0 nad Lidsom i na kraju odigrao samo 1:1, ne uspevši da jednom nogom već zakorači u najviši rang engleskog fudbala.

Aleksandar Mitrović imao je priliku da igra od prvog minuta, a Rafael Benitez je od srpskog internacionalca dobio ono što je očekivao.

Bivši fudbaler Partizana nije uspeo da se upiše u strelce, ali je obavio ogroman posao u napadu i na kraju asistirao Džamalu Leselesu za vodeći gol Njukasla koji spletom okolnosti nije bio pobedonosni.

Golman Lidsa Grin se i u prvom i u drugom poluvremenu isticao sjajnim intervencijama pa je tako ostavio svoj tim u igri, a najbolji strelac lige Kris Vud utišao je "Sent Džejms Park" u petom minutu nadoknade vremena!

Gosti su iz četvrtog šuta ka golu stigli do pogotka koji im je doneo važan bod u borbi za plej-of, a Njukasl može da žali što još večeras nije praktično obezbedio plasman u Premijer ligu.

BONUS VIDEO: Dve anegdote o odanosti Partizanovaca svojim bojama u vreme fajnal fora u Istanbulu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.