Već su počeli da ih upropaštavaju? Pobunili se zlatni Orlići, heroj nacije neće da igra za Srbiju!

SUKOBI SA SELEKTOROM SIVIĆEM

Već su počeli da ih upropaštavaju? Pobunili se zlatni Orlići, heroj nacije neće da igra za Srbiju!

Nemanja Maksimović odbija da igra za mladu reprezentaciju dokle god je selektor Sivić, a njegovim stopama mogao bi da krene i Miloš Veljković
Objavljeno: 09:35h

Da li je to pelcer loše atmosfere koja karakteriše seniorsku selekciju Srbije prešao i među mlade reprezentativce ili je već početo uništavanje zlatnih Orlića? Heroj nacije i momak koji nam je doneo titulu svetskog prvaka na Mundijalitu, Nemanja Maksimović odbija da igra za mladu reprezentaciju! Kako prenosi magazin "Desetka", vezista Astane koji je dao pobednički gol Brazilu u finalu Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina, ušao je u sukob sa selektorom "Orlića" Tomislavom Sivićem i rekao je da neće igrati za nacionalni tim dokle god je on na šef stručnog štaba.

Dva loša rezultata u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine (remi sa Italijom u Novom Sadu i poraz od Slovenije u Domžalama) izneli su na površinu odmah probleme koji postoje u mladom timu Srbije, a pre svega neslaganje nekolicine igrača sa selektorom.
Osim njega, kako piše ovaj magazin istu odluku mogao bi da donese i Miloš Veljković, takođe standardni član "Novozelanđana", a za sve je kriv očigledno Sivić koji je već bio uneo seme razdora kada nije pozvao Stanišu Mandića, igrača koji je takođe postigao gol u finalu Mundijalita, zbog čega je napadač Čukaričkog odlučio da igra za Crnu Goru.
AP/David Rowland
Sada je sve na Fudbalskom savezu Srbije i vreme je da konačno neko preuzme odgovornost za sve što se dešava kako ne bismo došli u situaciju da ostanemo bez najsjajnije generacije fudbalera koju smo imali u poslednjoih 30 godina. (Espreso.co.rs / Izvor: Desetka)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.