POSTOJI NAČIN DA SE ZAUSTAVI HOLAND: Da li je trener Zvezde gledao ovaj meč? (VIDEO)
Barak Bahar, Foto: Starsport©

ima nade

POSTOJI NAČIN DA SE ZAUSTAVI HOLAND: Da li je trener Zvezde gledao ovaj meč? (VIDEO)

Norveška gol-mašina udarna je igla napada Mančester Sitija

Objavljeno: 18:54h

Navijači Crvene zvezde "broje sitno" do prve utakmice njihovog tima u Ligi šampiona ove sezone.

Četa Baraka Bahara u utorak od 21 čas izlazi na teren stadiona "Etihad" i pokušaće da reši nemoguću misiju i protiv šampiona Evrope stigne do povoljnog rezultata.

Jedan od najvećih problema za izraelskog stručnjaka mogao bi da bude Erling Holand. Norveška gol-mašina udarna je igla napada Sitija, te je skoro nemoguće zaustaviti ga ako se nađe na terenu. Kažemo - skoro nemoguće. Jer je jednom Srbinu to pošlo za rukom.

Sećate li se utakmice koju su Norveška i Srbija odigrale u Oslu prošle godine u okviru Lige nacija? "Orlovi" su stigli do pobede rezultatom 2:0, golove su postigli Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović, ali je jedan od najboljih igrača na terenu bio Strahinja Pavlović.

Dete iz škole fudbala Partizana u potpunosti je neutralisalo jednog od najboljih napadača današnjice, te je Strahinja Pavlović postavio domaći zadatak mnogima u Evropi.

Barak Bahar bi mogao da potraži savet od Strahinje Pavlovića ili bar da pogleda utakmicu Norveške i Srbije i da recept popularnog Kalabe pokuša da preusmeri na Aleksandra Dragovića i ostatak defanzive crveno-belih.

BONUS VIDEO:

00:21

Piksi otkrio trofej Svetskog kupa

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.