TEŠKO JE BITI SPORTISTA NA USKRS! Deca mu jedva čekaju praznik, a on ne može da bude s njima! (FOTO)
Foto: Fonet

Pa ih vi pljujte posle

TEŠKO JE BITI SPORTISTA NA USKRS! Deca mu jedva čekaju praznik, a on ne može da bude s njima! (FOTO)

Nekolicina fudbalera Crvene zvezde pričala je o svom Velikom petku, ali i celim uskršnjim praznicima, a izjava jednog od njih malo nas je rastužila
Objavljeno:
foto: Saša Pavlić Koky

- Uvek se trudimo u kući da ne farbamo jaja na klasičan način. Ne kupimo boju, stavimo jaja i gotovo, već u velikoj šerpi biljkama bojimo jaja koja smo prethodno ukrasili. Od kada pamtim moja baka tako farba jaja i zaista budu najlepša. Dok smo živeli u inostranstvu moja supruga je „ukrala” taj recept od bake, videla je da joj dobro ide i nastavila je samo na taj način da ih farba. Deca uvek jedva čekaju Uskrs, tada otputuju kod bake i deke na selo i na Veliki petak zajedno farbaju jaja. Iako je to tužan dan u hrišćanstvu, svima nam znači kada se okupimo i provedemo ga zajedno. Ove godine zbog treninga ja neću biti sa njima, tako da ću danas morati sam da farbam jaja. Moram da priznam da ću verovatno kupiti farbu – rekao je Zvezdin kapiten Aleksandar Luković.

foto: Saša Pavlić Koky

U domu Sikimića mnogo pažnje posvećuju ukrašavanju uskršnjih jaja.

ZASLUŽILI SMO DA BUDEMO DRŽAVNI PROJEKAT! Izjava posle Zvezdine ABA titule obrnuće region u roku od sekunde! (VIDEO)

- Mi smo velika porodica, imam dva rođena brata, svi imamo po dvoje dece pa kada se svi skupimo da farbamo jaja zaista kreativnosti i zabave za decu ne može da nedostaje. Koristimo razne bojice, lakove za nokte, lepimo ukrase, deca to najviše vole, a i ja sam prilično aktivan. Na dan Uskrsa im u dvorište sakrijemo jaja i svi se zabavljamo dok ih ne nađu. Nemam neku posebnu taktiku da pobedim u kucanju jajima. Svi znamo za drveno jaje, ali ja pustim decu da me pobede, znam koliko se moji sinovi Nikša i Matija tome raduju – rekao je Predrag Sikimić.

foto: Saša Pavlić Koky

Zvezdin čuvar mreže Damir Kahriman danas će biti moralna podrška tokom posla u kuhinji.

Gorelo je ispred Pionira u 5 ujutru! Vatreni doček za košarkaše Crvene zvezde! (VIDEO)

- Farbanjem i ukrašavanjem jaja se bavi moja supruga, ona je majstor u tome. Ja sam podrška jer mi ništa drugo tu ne ide. Uskrs svake godine provodimo zajedno i tome se svi radujemo. Tada organizujemo turnir u kucanju jajima. Ne puštam decu da pobede, trudim se da ih vaspitavam u tom duhu da ih niko neće u životu puštati, da moraju da stvaraju karakter tako da se pobednik kod nas ne zna unapred – poručio je Kahriman.

BONUS VIDEO: Bakljada navijača Partizana povodom obeležavanja 25 godina od osvajanja Kupa evropskih šampiona

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.