ŠTA JE BAHAR SMISLIO ZA NAJVEĆI TEST? Ovo je očekivani sastav Zvezde za gostovanje Mančester Sitiju!
Barak Bahar, Foto: Starsport©

prijatelju, kako ćemo?

ŠTA JE BAHAR SMISLIO ZA NAJVEĆI TEST? Ovo je očekivani sastav Zvezde za gostovanje Mančester Sitiju!

Jedini stalni član Baharovog trija centralnih defanzivaca bio je kapiten Aleksandar Dragović

Objavljeno:

Mančester Siti će započeti odbranu titule prvaka Evrope u kombinovanom sastavu, zbog četvorice povređenih prvotimaca.

Sa druge strane, Crvena zvezda će sigurno u 1. kolu Lige šampiona na teren stadiona "Itihad" u 21.00 izaći u sastavu koji trener Barak Bahar bude smatrao za najjači, ali teško je u potpunosti predvideti koji je to sastav.

Naime, nema sumnje da će na golu biti Omri Glazer, ali liniju ispred svog zemljaka, Bahar je često menjao od početka sezone.

Jedini stalni član trija centralnih defanzivaca bio je kapiten Aleksandar Dragović, a sa njim je Izraelac kombinovao Srđana Mijailovića, Miloša Degeneka i Milana Rodića.

U Mijailovića je pokazao najviše poverenja, dok ga je Degenek razočarao protiv Voždovca i otkako je zamenjen na poluvremenu, nije bio na terenu, pa se očekuje linija Mijailović - Dragović - Rodić.

FK Crvena zvezda, FK Zenit, Srđan Mijailović
foto: FK Crvena zvezda

Pominje se mogući debi Nasera Džige, a da Mijailović zaigra kao desni bek, ali teško da bi Bahar prve minute mladom pojačanju koji igra na tako odgovornoj poziciji dao na gostovanju Sitiju...

Iz istog razloga, teško je očekivati da trener Zvezde promeni formaciju, ali će krila-bekovi Stefan Mitrović i Osman Bukari sigurno dobiti zadatak da dodatno obrate pažnju na defanzivu.

Očekuje se da najskuplje pojačanje In-beom Hvang umesto Kingsa Kangve zauzme mesto u centru sa Markom Stamenićem, a da napred budu Mirko Ivanić i Piter Olajinka, sa Žan-Filipom Krasoom kao najisturenijim.

In-beom Hvang, FK Crvena zvezda, FK Čukarički, Superliga Srbije
foto: Starsport©

Očekivana startna postava Crvene zvezde na gostovanju Mančester Sitiju (3-4-2-1): Glazer - Mijailović, Dragović (k), Rodić - Bukari, Hvang, Stamenić, Mitrović - Ivanić, Olajinka - Kraso.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.