DEFANZIVAC ČUKARIČKOG NIJE MOGAO DA VERUJE: Fudbaler se uhvatio za glavu kad je video da je dosuđen penal! (VIDEO)
Foto: Starsport©

zanimljivo

DEFANZIVAC ČUKARIČKOG NIJE MOGAO DA VERUJE: Fudbaler se uhvatio za glavu kad je video da je dosuđen penal! (VIDEO)

Crvena zvezda i Čukarički igraju meč Superlige, a trenutni rezutat je 1:1

Objavljeno:

Crvena zvezda je odigrala slabo poluvreme protiv Čukaričkog, gubila je 1:0 između ostalog i zbog velikog promašaja svog kapitalnog pojačanja Šerifa Endiajea, a već u prvim trenucima drugog dela uspela je da dođe do izjednačenja. Pogodak je postigao Žan-Filip Kraso sa "bele tačke", a svemu je prethodila situacija zbog koje su u Čukaričkom bili ogorčeni na glavnog sudiju Miloša Milanovića.

Šta se desilo? Po levoj strani je probio brzonogi Vladimir Lučić, poslao je loptu za Šerifa Endiajea, a sudija Milanović je vrlo samouvereno dotrčao u šesnaesterac i pokazao na kazneni udarac. Odmah su svi u Čukaričkom počeli da se hvataju za glavu, pre svih Nemanja Tošić koji je skrivio jedanaesterac.

Najverovatnije je sudija video povlačenje Tošića za dres Endiajea i zato je pokazao žuti karton i najstrožu kaznu, a posle svega su u Čukaričkom izgubili živce. Posle gola Krasoa, na sudiju su vikali svi igrači domaćeg tima, pre svih Đorđe Ivanović, da bi na kraju Milanović pokazao i crveni karton. Dobio ga je trener "brđana" Igor Matić koji nije mogao da se pomiri sa odlukom arbitra posle koje je njegova ekipa ispustila prednost.

Pogledajte situaciju sa Banovog brda posle koje je Crvena zvezda postigla gol za 1:1.

Bonus video:

00:12

Đoković i Ćaćić igraju za utešni bod Srbije


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.