BAHAR SE SPREMA DA NAPADNE SITI: "Hvang i Endiaje su spremni, niko nije rekao da ćemo biti defanzivni u Mančesteru!
Barak Bahar, Foto: Starsport©

samopouzdanje

BAHAR SE SPREMA DA NAPADNE SITI: "Hvang i Endiaje su spremni, niko nije rekao da ćemo biti defanzivni u Mančesteru!

Šef stručnog štaba rekao je dosta važnih stvari pred meč sa Čukaričkim

Objavljeno:

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Barak Bahar je izneo očekivanja pred utakmicu sedmog kola Superlige Srbije koju će crveno-beli odigrati u subotu od 18 časova i 5 minuta protiv Čukaričkog na gostujućem terenu.

- Gledali smo obe utakmice Čukaričkog protiv Olimpijakosa, ali naravno i prethodne mečeve u domaćem šampionatu. Videli smo da su dobro igrali i pored činjenice da su poraženi od grčke ekipe. Uz visok presing imali su i dosta šansi. Pružili su jako dobre partije, dosta toga smo mogli da saznamo o njima na osnovu tih utakmica. Radimo vredno već danima, a ekipa se priprema da pruži dobar otpor – istakao je Barak Bahar.

Govorio je izraelski stručnjak i o nedavnim pojačanjima.

- Hvang je odigrao 90 minuta za nacionalni tim pre samo nekoliko dana, takođe i Šerif je nastupio za nacionalni tim pre nedelju dana. Nalaze se u takmičarskoj formi, spremni su, ali će naravno imati priliku i da treniraju sa ekipom, kada ćemo utvrditi za koliko minuta su spremni na utakmici protiv Čukaričkog.

Bliži se povratak na teren i Aleksandra Kataija.

- Aleksandar Katai već nekoliko nedelja dobro trenira sa ekipom, očekuje nas razgovor posle treninga, videćemo da li je spreman za utakmicu.

Predstavnike medija je interesovalo da li će Barak Bahar na utakmici protiv Čukaričkog imati dodatne zahteve za defanzivnu liniju u sklopu priprema za duel sa ekipom iz Mančestera.

- Niko nije rekao da će Crvena zvezda igrati defanzivno protiv Mančester Sitija. Ne razmišljamo o tom meču u ovom trenutku, susret sa Čukaričkim nam je najbitniji i fokusirani smo samo na tu utakmicu.

Nije želeo Barak Bahar da govorio o imenima igrača koji će u subotu istrčati na teren.

- Imamo mnogo igrača koji su se tek pridružili ekipi i nisu bili u klubu prethodne dve nedelje da rade zajedno sa timom. Očekuje nas trening, a zatim ćemo porazgovarati i proceniti koji igrač je spreman za koliko minuta – zaključio je Barak Bahar.

Bonus video:

01:19

Doček Alekse Avramovića u Čačku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.