ODBIO ZVEZDU JER MU NIJE PRIMAMLJIVA: "Pre bih ostao u drugoj ligi, nego igrao Ligu šampiona sa njima!"
Foto: Starsport©

INTERESANTNO

ODBIO ZVEZDU JER MU NIJE PRIMAMLJIVA: "Pre bih ostao u drugoj ligi, nego igrao Ligu šampiona sa njima!"

Zvezda je umesto njega dovela Korejac

Objavljeno:

Crvena zvezda je u samoj završnici prelaznog roka dovela tri fudbalera - Šerifa Endiajea, Nasera Đigu i Hvang in Beoma.

Ipak, poslednjih dana prelaznog roka nije bilo odlučeno ko će pojačati redove šampiona Srbije, a jedno od imena koje se pominjalo bilo je Banžaman Bušuari, fudbaler Sent Etjena koji je bio na radaru ljudi iz Ljutice Bogdana 1.

On je prethodne sezone bio saigrač sa Krasoom, uklapao sa u profil igrača kakvog Barak želi, ima samo 21 godinu, ali ipak do tog posla nije došlo i Zvezda se umesto njega odlučila za Hvanga.

Mladi fudbaler je u razgovru za medije istakao da ga ponuda iz Zvezde nije preterano privukla.

"Nisam hteo da idem. U Crvenoj zvezdi su bili zainteresovani za mene, ali sam od početka rekao da to nije za mene. Razgovarao sam o tome sa Krasoom, zvao je, ali sam znao da to nije sredina u koju želim da idem. Više sam želeo da ostanem u Sent Etjenu nego da odem tamo čak i ako su igrali Ligu šampiona, nije mi delovalo primamljivo", rekao je vezni igrač u razgovoru za lokalne medije.

On je u Sent Entijen stigao prošlog leta iz holandske Rode i uspeo da se nametne kao jedan od lidera ekipe.

"Otišao bih samo da je za mene bio zanimljiv projekat. Ako mogu da napravim korak napred sa novim korakom, nije loše da odem, ali samo ako je to projekat koji mi se sviđa. Inače, nema smisla napuštati Sent Etjen. Bilo je ponuda, ali ništa što bi me zaista zadovoljilo. Sa druge strane, Sent Etjen ima poverenja u mene, to je važno za mladog igrača. Ovde mi je dobro, poznajem ljude koji su odlični sa mnom i znaju kako igram. Dobro je okruženje, imaju poverenja u mene, napredujem i igram. Neću da idem nigde i da se izgubim ili završim na klupi samo kako bih rekao da sam otišao. Potrebna mi je stabilnost koju imam ovde i lakše mi je", izjavio je Bušuari

Bonus video:

01:19

Doček Alekse Avramovića u Čačku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.