TRKA ZA TITULU ULAZI U FOTOFINIŠ! Zvezda rutinski, Partizan skinuo prokletstvo posle trećeg preokreta zaredom! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

superliga 30. kolo

TRKA ZA TITULU ULAZI U FOTOFINIŠ! Zvezda rutinski, Partizan skinuo prokletstvo posle trećeg preokreta zaredom! (VIDEO)

Sva dešavanja sa ovih mečeva mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog
Objavljeno: 18:56h

Veoma interesantno popodne u Superligi Srbije. Sve utakmice igrale su se u isto vreme, a dve najvažnije za široke narodne mase bile su na programu u Novom Pazaru i na Topčiderskom brdu.

Partizan je posle velikog preokreta slavio nad Novim Pazarom sa 3:1 (0:1) u gostima, dok je Zvezda rutinski pobedila kod kuće nad ekipom Borca sa 2:0 (1:0), iako je moglo da bude i znatno više.

Pogotke u Novom Pazaru postigli su Ivan Marković za domaćina u prvom poluvremenu, a Đurđević i Leonardo (a ko drugi) u drugom, za veliki preokret. Naposletku je Marko Jevtović demonstrirao fantastičan šut sa 20 metara, namestio se i lepo gađao i dao treći gol!

Bila je to treća Partizanova utakmica zaredom na kojoj je pobeda crno-belih došla "iz jedan u dva", pa se Grobarima pred naredne mečeve preporučuje da popiju po koju, kako ne bi preživljavali ovoliko stresa iznova i iznova.

Inače, Partizan je skinuo prokletstvo ovom pobedom, jer mu je u prošlosti u Novom Pazaru bilo veoma teško...

A, što se tiče lidera na tabeli, koji će u plejofu imati tri boda prednosti u trci za titulom, pogodak u prvom delu igre dao je Gelor Kanga sa bele tačke, a penal je iznudio Srđan Plavšić, koji igra baš u pravoj formi pred najteže izazove u sezoni. U drugom delu, Vujaklija se upisao protiv bivšeg kluba, ali je njegov gol opravdano poništen zbog ofsajda. A, konačnih 2:0 postavio je Boaći u 87. minutu, posle penala koji nije iskoristio Ruiz.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja sa ovih mečeva mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.