ZVEZDA OBJAVILA KAD KREĆE PRODAJA PAKETA ZA LIGU ŠAMPIONA: Tu je i novina zbog kog bi mogli da ostanete bez karata!
Foto: Starsport

paketi u prodaji

ZVEZDA OBJAVILA KAD KREĆE PRODAJA PAKETA ZA LIGU ŠAMPIONA: Tu je i novina zbog kog bi mogli da ostanete bez karata!

Zvezda če u Ligi šampiona biti u grupi sa Lajpcigom, Jang Bojsem i Mančester sitijem

Objavljeno:

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestila je navijače da će od utorka, 12. septembra, od 14 časova početi onlajn prodaja paketa karata za Ligu šampiona. Paketi karata za Ligu šampiona u prodaji od 12. septembra

Paket karata za najkvalitetnije evropsko fudbalsko takmičenje uključuje utakmice koje će crveno-beli odigrati na stadionu “Rajko Mitić” protiv Jang Bojsa (4. oktobar), RB Lajpciga (7. novembar) i Mančester Sitija (13. decembar).

Crveno-beli su radili na pripremama za Ligu šampiona, a uz poslednja pojačanja u odbrani, sredini i napadu, veruju se da će Crvena zvezda oduševiti igrom i stavom na terenu, a uz malo sportske sreće i velike podrške od početka ove godine ostaviti značajan trag na evropskoj fudbalskoj sceni.

Pozivaju se svi navijači da budu deo Lige šampiona i pruže podršku od početka kupovinom paketa karata za najkvalitetnije fudbalsko takmičenje, koji će se u prodaji naći već od utorka 12. septembra i trajaće do 19. septembra, zaključno do 19 časova tog datuma. Prodaja startuje 12. septembra samo za onlajn kupovinu, dok 16. septembra kreće i prodaja na blagajnama stadiona ”Rajko Mitić”. Takođe, u Servisu za članstvo će od 12. septembra biti otvoren šalter za pomoć pri onlajn kupovini.

Paketi karata će se prodavati po specijalnim promotivnim cenama, a za onlajn kupovinu naš klub je obezbedio popust od 500 dinara. Uslov za kupovinu paketa karata za Ligu šampiona je aktivna članarina za sezonu 2023/24.

Cene paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona su sledeće:

Sever/Jug – 9.000 dinara (8.500 onlajn)

Istok – 19.500 dinara (19.000 onlajn)

Zapad – 22.500 dinara (22.000 onlajn)

Crvena zvezda se zahvaljuje navijačima na rekordnoj prodaji Premijum sezonskih karata i članarina ove sezone i poziva sve zvezdaše da što pre obezbede svoje mesto, jer je broj paketa koji je pušten u prodaju limitiran. Napominje se da pojedinačne ulaznice za utakmice Lige šampiona neće biti u prodaji.

Podseća se da svi koji žele da prisustvuju Zvezdinim mečevima u Ligi šampiona, Superligi i Kupu Srbije, da je i dalje u prodaji i Premijum sezonska karta po nepromenjenim cenama.

Bonus video:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.