BAHAR POZVAO NAVIJAČE NA SUSRET PROTIV NOVOG PAZARA: "Podrška je izuzetno važna ekipi!"
Barak Bahar, Foto: Starsport©

IZJAVA PRED MEČ

BAHAR POZVAO NAVIJAČE NA SUSRET PROTIV NOVOG PAZARA: "Podrška je izuzetno važna ekipi!"

Strateg crveno-belih osvrnuo se još jednom i na duel protiv Voždovca

Objavljeno: 15:27h

Crvena zvezda je napravila kiks na Voždovcu, pa u subotu protiv Novog Pazara mora da popravi utisak.

Trener crveno-belih Barak Bahar izneo je očekivanja pred utakmicu šestog kola Superlige Srbije koja se igra u subotu od 20 časova.

- Uvek skautiramo protivnika i znamo sve o njemu. Potrudili smo se da i pred utakmicu sa Novim Pazarom prikupimo sve neophodne informacije. Najbitnije je da se fokusiramo na našu igru i ono što mi želimo. Potrebne su određene promene i adaptacije, jer su i protivnici drugačiji, igrači će biti spremni za meč - istakao je Barak Bahar.

Stručni štab Crvene zvezde je detaljno analizirao predstojećeg protivnika.

- Novi Pazar ima dosta igrača od kojih preti opasnost, naročito u napadu. Međutim kad utakmica počne svaki igrač koji se nalazi na terenu može da se izdvoji, zato smo se u pripremi utakmice fokusirali na čitav tim.

Siguran je strateg crveno-belih u veliku podršku na utakmici protiv Novog Pazara, kada ćemo ujedno proslaviti 60. rođendan Marakane.

- Podrška je izuzetno važna ekipi, naročito posle utakmice protiv Voždovca koju smo izgubili. Bili smo uznemireni i ljuti, međutim navijači koji su nam pevali i pružili sjajnu podršku su pomogli da se oraspoložimo. Poraz je nešto što može da se desi, svakako da niko nije bio srećan kada se dogodio, ali pred nama je nova utakmica na kojoj ćemo moći da popravimo rezultat iz prethodnog kola.

Osvrnuo se Barak Bahar i na duel protiv Voždovca.

1 / 3 Foto: FK Crvena zvezda

- Analizirali smo utakmicu. Glavni problem je bio što nismo otvorili meč na željeni način, počev od nas iz stručnog štaba pa sve do igrača. Nismo odradili presing onako kako to inače radimo, bili smo spori u napadima, kretnja nije bila na zadovoljavajućem nivou i to je ono na čemu smo radili tokom cele nedelje kako bi bili bolji već u subotu.

Izraelski stručnjak je istakao da će u narednom periodu biti vremena za analizu protivnika u grupnoj fazi Lige šampiona.

- Ispratili smo žreb, izuzetno smo uzbuđeni, ali nas pre tih mečeva očekuju još dva prvenstvena duela. Ne želim u ovom momentu da govorim o tome kako ćemo igrati u Ligi šampiona. Posle izgubljene utakmice prošlog vikenda imamo priliku da popravimo utisak i fokus je samo na meču protiv Novog Pazara – zaključio je Barak Bahar.

BONUS VIDEO:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.